Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Αγώνες στοιχήματος Κυριακής

Καλημέρα.
   Νωρίς με Ιταλία θα ξεκινήσω με τον μικρό άσσο για την Γιουβέντους όπου στο καινούργιο της γήπεδο αλλά και με καινούργιο προπονητή και ομάδα πιστεύω ότι θα σπάσει την άσχημη παράδοση όπου έχει δημιουργήσει η Πάρμα.
   Την ίδια ώρα στην Ολλανδία θα στηρίξω την Χέρενφεν όπου θεωρώ ότι το έχει το ματς με την Γκρόνινγκεν ενώ προς Αγγλία μεριά θα στηρίξω την καλή αλλά άτυχη μέχρι τώρα Γουέστ Μπρομ.
   Πάλι στην Ιταλία η οποία αν και πρώτη αγωνιστική μου έβγαλε σημεία ,όπως το over στο Ολύμπικο μεταξύ της Ρόμα και της Κάλιαρι και το διπλό για την πιο έτοιμη αλλά και πιο ομάδα της Ουντινέζε.
     Η Αούστρια...
έπαθε μεγάλο στραπάτσο την προηγούμενη αγωνιστική αλλά τώρα νομίζω ότι θα ρεφάρει την ήττα της καθώς η αντίπαλος της δεν είναι κάτι το αξιόλογο.
   Να και η Ελλάδα όπου θα κρατήσω την νίκη για τον Άρη αλλά και το over καθώς ο Ατρόμητος μεσοεπιθετικά είναι πολύ δυνατός ,άσσος λοιπόν με συνοδεία over.
   Πολύ δυνατό σημείο είναι το διπλό της Γαλατά η οποία έκανε μεταγραφές που θα την κάνουν να ξεχάσει γρήγορα την περσινή κάκιστη πορεία της , ενώ θα κλείσω τις επιλογές μου με την ευκαιρία νίκης για την Ίντερ μέσα στο Παλέρμο το οποίο είναι σε τρικυμιώδη κατάσταση με τα καμώματά του προέδρου της.


juventus-parma 1
heerenveen-groningen 1
norwich-west brom 2
lecce-udinese 2
roma-cagliari over
neustadt-austria 2
aris-atromitos 1
aris-atromitos over
buyuksehir-galatasaray 2
palermo-inter 2
fulham-blackburn 1

Τριάδα 1η

lecce-udinese 2(2.37)
buyuksehir-galatasaray 2(1.72)
 juventus-parma 1(1.44)

Απόδοση 5.8

 Τριάδα 2η

fulham-blackburn 1(1.66)
  aris-atromitos 1(1.9)
 neustadt-austria 2(1.9)

 Απόδοση 6.0

Τριάδα 3η

palermo-inter 2(2.0)
 roma-cagliari over(1.75)
aris-atromitos over (2.35)

Απόδοση 8.2


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India