Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Αγώνες στοιχήματος Σαββάτου

Την καλημέρα μου.
   Ελπίζω να βρούμε στόχο και αρχίζω από την Γερμανία και το g/g στον αγώνα της Μπάγερν με την Φράιμπουργκ καθώς το τρωτό σημείο της Μπάγερν είναι η άμυνα της ε!! για την επίθεση το θεωρούμε δεδομένο το γκολ.
   Στην Αγγλία τώρα 'οπου έχει σημεία ξεκινάω με το over και το διπλό για την Τσέλσι μέσα στο Σάντερλαντ , το διπλό της Άστον Βίλα μέσα στο Λίβερπουλ με την Έβερτον η οποία δεν θα είναι η περσινή ομάδα όπου έχασε και τον Αρτέτα , ενώ πιο χαμηλά κρατάω την νίκη για την Λέστερ αλλά και την Σαουθάμπτον για να φύγει και ο προπονητής της Νότινγχαμ να ησυχάσουμε και εμείς.
   Όπου παίζει η...
Κρόουλι το over είναι πιθανό και ακόμα πιο πιθανό σήμερα που παίζει με την Μόρκαμ που και αυτή τα βάζει και τα δέχεται με ευκολία.
   Διπλό για την Χάρτς η οποία θέλω να πιστεύω ότι ανεβάζει στροφές ,ενώ από τις αγαπημένες μικρές της Σκωτίας κρατάω την νίκη για την Μόρτον ,το over στον αγώνα της Χάμιλτον ,το διπλό για την Αλόα μέσα στο μπάζο της Ιστ Στερλινγκ και το διπλό για την πρωτοπόρο και αήττητη Άνναν Αθλέτικ.
   Θα κρατήσω το ενθουσιασμό, την καλύτερη ομάδα που έχει στην παρούσα φάση ο Παναιτωλικός και τις απουσίες του Πανιωνίου και θα πάω με την πρώτη νίκη του Παναιτωλικού στη Ά Εθνική μετά από πολλάφεύγα χρόνια.
   Κλείνω με τη Ισπανία όπου θα κρατήσω τόσο το g/g και το over στις αναμετρήσεις της Βιγιαρεάλ με την Σεβίλλη αλλά και της Βαλένθια με την Αθλέτικο Μαδρίτης καθώς είναι και οι τέσσερις ικανότατες στο σκοράρισμα.
   Αυτά και καλή επιτυχία.


bayern-freiburg g/g
everton-aston villa 2
sunderland-chelsea 2
sunderland-chelsea over
barnsley-leicester 2
southampton-nottingham 1
morecambe-crawley over
inverness-hearts 2
queen of south-hamilton over
morton-ayr 1
east stirling-aloa 2
stranraer-annan athletic 2
panetolikos-panionios 1
villarreal-sevilla g/g
villarreal-sevilla over
valencia-atletico.madrid over
valencia-atletico.madrid g/g



Τριάδα 1η

bayern-freiburg g/g(2.0)
villarreal-sevilla g/g(1.72)
morecambe-crawley over(1.8)

Απόδοση 6.1


Τριάδα 2η

morton-ayr 1(1.8)
queen of south-hamilton over(1.8)
east stirling-aloa 2(1.66)

Απόδοση 5.3

Τριάδα 3η

inverness-hearts 2(2.3)
sunderland-chelsea over(2.0)
southampton-nottingham 1(1.83)


Απόδοση 8.4



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India