Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Επιλογή ημέρας:barnsley-leicester 2 (2.0)

Έναρξη 20/08/2011(7/11)(63.6%)(μ.ο1.95)

   Καλημέρα σε όλους σας.
   Από την δεύτερη την τάξη κατηγορία της Αγγλίας η επιλογή μου η οποία δεν είναι άλλη από την νίκη της Λέστερ.
   Η ομάδα γενικά , είναι μεγάλο φαβορί για την άνοδο ενώ ειδικά για την περίοδο που διανύουμε φαίνεται να αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας από ότι εντός.
Προέρχεται από μεγάλη νίκη(την πρώτη εντός)επί της Σαουθάμπτον ενώ ενισχύθηκε στο τέλος των μεταγραφών και με τον πολύ καλό φορ της Έβερτον, τον Μπέκφορντ.
   Η Μπάρνσλει από την άλλη ...
δεν τα καταφέρνει και τόσο καλά στην έδρα της και μετράει ήδη δύο ήττες και ότι έχει καταφέρει είναι εκτός έδρας.Σαφώς και θα προσπαθήσει να παίξει άμυνα γιατί αλλιώς θα εκτεθεί αλλά δεν νομίζω ότι θα τα καταφέρει στο τέλος και θα φύγει ηττημένη από το γήπεδο. Καλό φαβορί η Λέστερ σε καλή απόδοση.
   Καλή επιτυχία να έχουμε.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Birdy, θα συμφωνήσω με την επιλογή σου. Η Leicester έχει πολύ καλό υλικό (αρκετούς παίχτες με πολλές συμμετοχές στην Premiership). Δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, όμως η νίκη επί της -τότε- πρωτοπόρου Southampton θα της δώσει την ώθηση να πάρει μπρος. Η σημερινή απόδοση φαίνεται πολύ καλή στοιχηματική ευκαιρία.

The Catalan είπε...

θα συμφωνούσα κι εγώ μαζί σας,αλλά δε μου πάει να εμπιστευτώ ομάδα που στον πάγκο της κάθεται αυτός ο γκριζομάλλης διοπτροφόρος που παριστάνει τον προπονητή...Καλή σας επιτυχία πάντως και μακάρι να βγει το διπλό εύκολα!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India