Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

1X2 Στοίχημα, Σάββατο 17/9

Σήμερα θα παίξω 5 αγώνες σε μια δυάδα και μια τριάδα από Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία και Αγγλία.

Στη δυάδα θα επιλέξω, το διπλό για τη Βαλένθια μέσα στη Χιχόν και τον άσσο για την Οσέρ απέναντι στη Καέν.

Η τριάδα θ’ αποτελείτε, από το διπλό της Άρσεναλ μέσα στη Μπλάκμπερν, τον άσσο του Αμβούργο κόντρα στη Γκλάντμπαχ και τον άσσο της Λοριάν που υποδέχεται τη Σεντ Ετιέν.

Ευτυχώς έστρωσε το πράγμα και πήρα πίσω αυτά που έχω παίξει μέχρι τώρα, οπότε ξεκινάω απ’ την αρχή.
Αυτό το Σαββατοκύριακο όμως δεν μου κάθεται καλά. Η πίεση χρόνου αλλά και το μυστήριο πρόγραμμα των αγώνων, με δυσκολεύουν αρκετά.
Τι να κάνουμε όμως, έτσι είναι… ο δρόμος είναι δύσκολος…


Δυάδα με απόδοση 3.99…
19:00 Sporting Gijon – Valencia     2     (2.10)     0-1
20:00 Auxerre Caen     1     (1.9)     1-1

Τριάδα με απόδοση 8.89…
14:45 Blackburn R. – Arsenal     2     (1.90)     4-3
16:30 Hamburger SV – Monchengladbach     1     (2.40)     0-1
20:00 Lorient - Saint-Etienne     1     (1.95)     3-0

2 σχόλια:

The Catalan είπε...

Αγαπητέ betonia

Για ΓαλλοΓερμανιες δεν έχω να σχολιάσω κάτι,καθώς δε παρακολουθώ φανατικά τα πρωταθλήματα τους.Για τον αγώνα Χιχόν-Βαλένθια έχω απλά να προσθέσω σαν προσωπική γενική εκτίμηση,ότι καλό θα είναι να μην υποτιμούμε τη Χιχόν στοιχηματικά.Όντως έχει ξεκινήσει άσχημα και νομίζω το μεταγραφικό ποιοτικό ισοζύγιο έγραψε μείον.Άλλα η Χιχόν είναι ο ορισμός της ομάδας του προπονητή και ο Preciado έχει κάνει πολύ καλή δουλειά τα τελευταια 5-6 χρόνια και έχει ανεβάσει πολλά επίπεδα την ομάδα που παρελαβε ως μια μετρια ομαδα της Segunda.Πέρυσι είχε πολυ καλη παρουσια και κατελαβε την αξιολογοτατη 10η θέση και αυτο μονο τυχαιο δε θεωρω οτι ηταν.Προσωπική εκτίμηση ότι ειναι θέμα χρόνου να μας δείξει το περσινο προσωπο της και ελπίζω βέβαια να μη το κάνει σήμερα που την έχεις παιξει!Όντως καλυτερη ομάδα η Βαλένθια και καλή η απόδοση του 2πλου,απλά ήθελα να κάνω αυτή τη γενική παρατήρηση για την Χιχόν.

Unknown είπε...

φίλε Καταλανέ ευχαριστώ για τις πληροφορίες...
Βλέπω ότι κατέχεις το Ισπανικό πρωτάθλημα και πραγματικά νομίζω ότι μπορείς να μας βοηθήσεις να το κατανοήσουμε καλύτερα κι εμείς με τις παρεμβάσεις σου...

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India