Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Νίκη της Εθνικής με το συνηθισμένο 1-0

 Συνεχίζει αήττητη η Ελλάδα
 Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Φερνάντο Σάντος παρέμεινε αήττητος στον πάγκο της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, που νίκησε εκτός έδρας το Ισραήλ και πλέον η πρόκριση στα τελικά του Euro φαντάζει βέβαιη.

 Η Εθνική μας ήταν καλύτερη από το Ισραήλ και δίκαια πήρε αυτή τη μεγάλη νίκη. Έπαιξε με μυαλό και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Έκανε αυτό που έμαθε να κάνει καλά τα τελευταία χρόνια. Είχε συγκέντρωση και υπομονή στο παιχνίδι της, ήταν δυνατή πίσω κάνοντας άμυνα στο μισό γήπεδο και γρήγορη μπροστά παίζοντας αντεπιθέσεις.
Μετά το γκολ έχασε λίγο τη συγκέντρωση της, αλλά δεν το πλήρωσε και όλα πήγαν καλά.
Ένα φανταστικό γκολ από το Νίνη, προϊόν της εξαιρετικής ατομικής προσπάθειας του στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης. Επιτέλους ο μικρός έδειξε τις ικανότητες του και πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ, που καθόρισε την εξέλιξη του ματς.

 Ο Πορτογάλος τεχνικός καλείτε τώρα να καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι της Τρίτης, όπου αντιμετωπίζουμε...
τη Λετονία και πάλι εκτός έδρας.
Τοροσίδης και Κατσουράνης δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του λόγο τιμωρίας, ενώ υπάρχουν και αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Ο Νίνης χάνει σίγουρα το παιχνίδι και στη θέση του κλίθηκε ο Τζιόλης που πριν λίγες μέρες έκλεισε στη Σανταντέρ.

 Αυτό το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό, καθώς οι Λετονοί δεν είναι του επιπέδου των Ισραηλινών. Δεν θα μπουν στη διαδικασία να ρισκάρουν αμυντικά για να μας πιέζουν συνεχώς ώστε να σκοράρουν. Θα είναι πολύ προσεκτικοί καθώς γνωρίζουν ότι παίζουν με ανώτερη ομάδα.
Εμείς είμαστε αυτοί που θα πρέπει να βρούμε τις λύσεις στην επίθεση, σε συνδυασμό με την αποτελεσματική άμυνα.
Ένα στιλ παιχνιδιού δηλαδή που η εθνική μας δεν έχει συνηθίσει να παίζει και σίγουρα δεν αποτελεί το δυνατό της σημείο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India