Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Super league: Πώς να εισπράξω ???

Έναρξη…
 Να που ήρθε λοιπόν και η τελευταία βδομάδα από την έναρξη της ελληνικής Superleague. Το μεγάλο αυτό ποδοσφαιρικό γεγονός δεν μπορεί παρά να μ’ απασχολήσει σήμερα.

Φέτος στην ουσία δεν έγινε διακοπή του πρωταθλήματος !!!.
 Φίλαθλοι, πρόεδροι, ποδοσφαιριστές, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εισαγγελείς, δικαστές, πράκτορες κλπ, δεν έκαναν διακοπή από το ποδόσφαιρο.
Οι αποκαλύψεις για στημένα παιχνίδια στο ελληνικό ποδόσφαιρο κυριάρχησαν στα μέσα ενημέρωσης όλο το καλοκαίρι.
Το πολιτικό κόλπο έπιασε… το αποτέλεσμα για το ποδόσφαιρο όμως πιο ήταν ? 

Μια τρύπα στο νερό !!!
 Κάποιοι έπεσαν απ’ τα σύννεφα, κάποιοι πίστεψαν ότι ήρθε η ώρα ν’ αλλάξει κάτι στο ποδόσφαιρο και κάποιοι απαισιόδοξοι μέσα σε αυτούς κι εγώ είπαμε από την αρχή, ότι δεν πρόκειται ν’ αλλάξει τίποτα εξαιτίας αυτού του “σκανδάλου”...
Προσωπικά μάλιστα την ώρα που έβγαιναν τα προϊόντα υποκλοπής της E.Y.Π. στη δημοσιότητα και μάθαμε όλοι τις συνομιλίες των ποδοσφαιρικών παραγόντων της χώρας, έγραψα ένα άρθρο για το θέμα με τίτλο Ως συνήθως.
Αν το διαβάσατε ή το διαβάσετε τώρα, θα παρατηρήσετε ότι έβαλα κάποια στοιχήματα και τώρα μετά τις αποφάσεις πρέπει να εισπράξω τα κέρδη.
Ποια είναι αυτά και πως θα τα εισπράξω δεν ξέρω ακόμη, αλλά θα το βρω που θα πάει…

 Μια από τα ίδια λοιπόν για το ελληνικό ποδόσφαιρο και με λιγότερα λεφτά φέτος, εφόσον υποβαθμίζεται το προϊόν για χάρη της οικονομικής λιτότητας της χώρας. 
Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα αφού όλα έχουν τακτοποιηθεί. Πλήρωσαν οι υπεύθυνοι, πλήρωσαν οι ομάδες, το μαχαίρι έφτασε στο κόκαλο, όλα βγήκαν στο φως κ.α.
Τα κάλπικα πρωταθλήματα δεν πάρθηκαν πίσω επειδή λεει… και να μην ήτανε στημένα, πάλι αυτοί θα τα έπαιρναν…
Τώρα περιμένω τα πρώτα ντέρμπι και τα πρώτα διαιτητικά λάθη... μετά θα ξανά γράψω για το θέμα…  

2 σχόλια:

MetalDefianceProductions είπε...

καλησπερα φιλαρακι και σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Η γνωμη αμοιβαια,ειστε απο τα λιγα σοβαρα -με αποψη και επιπεδο -μπλογκς που εξακολουθω να διαβαζω.Να στε παντα καλα και μην με απογοητευσετε:))

Unknown είπε...

Να σε καλά φίλε Πάνθηρα...

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India