Παρασκευή 12 Αυγούστου 2011

Premier league Αγγλίας - Preview: 1η αγωνιστική

Ξεκινάει η Premier league αυτό το ΣΒΚ. Τα ματς μπορεί να κρύβουν εκπλήξεις καθώς οι ομάδες δεν είναι στη πλήρη αγωνιστική κατάσταση. Είναι η αγωνιστική των outsiders για αυτό προσοχή!
Ας δούμε όμως τα ματς ένα προς ένα.
  
Αγώνες Σαββάτου 13/8
17:00 Blackburn - Wolves
Γήπεδο Ewood Park. Το ματς είναι derby αφού πέρσι αμφότεροι πάλευαν για την σωτηρία. Ο γηπεδούχος δεν έκανε κάτι να ενισχυθεί ενώ ο φιλοξενούμενος κατάφερε να δέσει την άμυνα του. Η προϊστορία λέει Blackburn αλλά παίζει σοβαρά το Χ μετά από 11 χρόνια.
  
17:00 Fulham - Aston Villa
Γήπεδο Craven Cottage. Ο περσινός 8ος και 9ος κοντράρονται. Αμφότεροι έχουν νέους προπονητές. Στη Fulham είναι ο επιθετικογενής Jol που θα τον θυμάστε από τους αγώνες του ΠΑΟΚ με τον Ajax, ενώ στη Villa o αμυντικογενής McLeish. Ο φιλοξενούμενος ταξιδεύει για το Χ, φαβορί όμως φαίνεται να είναι ο γηπεδούχος.
17:00 Liverpool - Sunderland
Γήπεδο Anfield. Μπορεί ο Gerrard να απουσιάζει αλλά με τόσες νέες προσθήκες η Sunderland δεν μπορεί να εμφανιστεί έτοιμη για κάτι καλό. Εξάλλου ο Dalglish έχει κάνει σοβαρή δουλειά.
17:00 QPR - Bolton
Γήπεδο Loftus Road. Ο γηπεδούχος είναι νεοφώτιστος αλλά έχει τα φόντα να μείνει στην κατηγορία. Ο φιλοξενούμενος είναι μια σοβαρή/μέτρια ομάδα της λίγκας. Όλα ανοιχτά!  
17:00 Wigan Athletic - Norwich
Γήπεδο DW Stadium. Ο γηπεδούχος έχασε λίγο από την δύναμη πυρός του αλλά δεν νομίζω οτι θα κωλώσει από την "φρέσκια" στην κατηγορία Norwich.
19:30 Newcastle - Arsenal
Γήπεδο St. James Park. Πάμε για γκολ. Ο γηπεδούχος κατρακυλάει. Πουλάει τις παιχτούρες του και επενδύει σε παιχτάκια που περιμένει να του βγουν. Ο φιλοξενούμενος είναι μία κλάση παραπάνω και χωρίς τους Fabregas-Nasri. 


Αγώνες Κυριακής 14/8
15:30 Stoke City - Chelsea
Γήπεδο Britannia Stadium. Δεν μου αρέσει το ματς. Πέρσι βγήκε ισοπαλία η αντίστοιχη αναμέτρηση και πραγματικά δεν βλέπω έτοιμη την Chelsea να σχίσει τόσο εύκολα την σκληροτράχηλη Stoke. 
18:00 West Bromwich - Manchester United
Γήπεδο Hawthorns. Δουλεμένη ομάδα οι γηπεδούχοι του Hodgson αλλά δεν νομίζω ότι έχουν την πάστα να δουν την United στα μάτια.


Αγώνες Δευτέρας 15/8
22:00 Manchester City - Swansea
Γήπεδο City. Δεν νομίζω οτι οι φιλοξενούμενοι έχουν καν βλέψεις για το παιχνίδι. Ήττα εντός προγράμματος θα πούμε. Αλλού είναι το ψωμί για αυτούς. Γκολ και θέαμα επιφυλάσσουν για την πρεμιέρα οι Πολίτες. 


Το Tottenham - Everton αναβλήθηκε.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India