Σάββατο 27 Αυγούστου 2011

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ


   Από την Αγγλία, το έχω ξαναπεί δεν εκτιμώ την φετινή Γουίγκαν, γιαυτό και επιλέγω το διπλό για την QPR η οποία μετά την άλωση της έδρας της Έβερτον γιατί να μην τα καταφέρει και εκεί?
    Στην Φινλανδία κρατάω το ...g/g στον αγώνα Γιβάσκιλα-Ιντερ Τούρκου και μάλιστα δυνατά, ενώ στην Γερμανία μόνο το διπλό για την Μπάγερν καθώς το δίδυμο Ριμπερί-Ρόμπεν όταν παίζει τότε τα πράγματα είναι δύσκολα για όλους τους αντιπάλους της.
   Ξανά στην Αγγλία και στα πιο χαμηλά, ...
στηρίζω την Μίντλεσμπρο σε έναν λογικό άσσο, και το over στο Μπράιτον-Πιτερμπορο καθώς και οι δύο ομάδες συνεχίζουν το χαβά τους και σκοράρουν αλλά και δέχονται τα γκολ με ευκολία.
   Χαμηλότερα θα κρατήσω την σε καλή κατάσταση Μίλτον Κέινς Ντονς αλλά και το over στον αγώνα της Τσέλτεναμ με την Κρόουλι.
   Δύο over θα κρατήσω στην αγαπημένη Γ Σκωτίας, στους αγώνες της Αλόα με την Πίτερχεντ και της Άνναν Αθλέτικ με την Κλάιντ.
   Δεν κατάλαβα γιατί φαβορί ο ΟΦΗ, μήπως λόγω καλής προετοιμασίας? λόγω συνοχής της ομάδος? λόγω εμπειρίας?. Είμαι πρόθυμος να πληρώσω για να το μάθω, γιατί αν και πρεμιέρα θεωρώ τον Ατρόμητο πολύ-πολύ καλύτερο.
   Και κλείνω παλι με Ελλάδα και το g/g στα Γιάννενα καθώς παίζουν δύο ομάδες που δεν μου δίνουν καθαρό σημείο αλλά πιστεύω ότι θα σκοράρουν γιατί απλά το μπορούν.
    Καλή επιτυχία.

WIGAN-QPR 2
GJYVASKYLA-INTER TURKU G/G
KAIZERSLAUTERN-BAYERN 2
MIDDLESBROUGH-COVENTRY 1
BRIGHTON-PETERBOROUGH OVER
MILTON KEYNS DONS-STEVENAGE 1
CHELTENHAM-CRAWLEY OVER
ALLOA-PETERHEAD OVER
ANNAN ATHLETIC-CLYDE OVER
OFI-ATROMITOS 2
GIANNINA-ARIS G/G

ΤΡΙΑΔΕΣ

MILTON KEYNS DONS-STEVENAGE 1(1.88)
MIDDLESBROUGH-COVENTRY 1(1.66)
CHELTENHAM-CRAWLEY OVER(1.85)

ΑΠΟΔΟΣΗ  5.77

OFI-ATROMITOS 2(2.87)
BRIGHTON-PETERBOROUGH OVER(1.53)
ANNAN ATHLETIC-CLYDE OVER(1.8)

ΑΠΟΔΟΣΗ  7.9

GIANNINA-ARIS G/G (2.1)
ALLOA-PETERHEAD OVER (1.72)
GJYVASKYLA-INTER TURKU G/G(1.5)

 ΑΠΟΔΟΣΗ   5.4


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India