Κυριακή 21 Αυγούστου 2011

ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Βρε την ατυχία μου εχθές, με 7 στα 10 σημεία και ταμείο δεν έγινε.
   Πάμε στα σημερινά με ξεκίνημα από την Σουηδία όπου αν υποψιαστώ ότι η Έλφσμποργκ δεν θα νικήσει την Συριάνκα θα πεθάνω, όπως λέει και ο Λαζόπουλος.
   Αμέσως μετά κρατάω την νίκη για την Γουέστ Χαμ καθώς είναι σε καλύτερη κατάσταση αλλά είναι και καλύτερη της Λιντς γενικότερα.
   Διπλό για την Φούλαμ , καθώς η προηγούμενη νίκη των Γουλβς δεν με τρομάζει, ενώ θα πάω σε μία κύρια επιλογή αγώνα όπου είναι αυτός μεταξύ της ...
Μπόλτον και της Μαν.Σ.. Νομίζω ότι το διπλό έχει σεβαστές ελπίδες επιβεβαίωσης, όπως και το over,καθώς περιμένω πιο απελευθερωμένη την Σίτι επιθετικά.
   Τώρα αμαρτάνουμε, αλλά περιμένω την Παρί αυτήν την φορά να κερδίσει.
   Στην Γερμανία τώρα όπου θα κρατήσω τον άσσο για το Αννόβερο καθώς έχει μία πολύ καλή ομάδα, και μία πολύ ισχυρή έδρα, όπου την Πέμπτη νίκησε και την Σεβίλλη για το Ουέφα, από την άλλη η Χέρτα ήταν καλή στο Αμβούργο την προηγούμενη εβδομάδα αλλά δεν νομίζω ότι έχει την ομάδα να απειλήσει το Αννόβερο, ίδωμεν.
   Στην όμορφη Φινλανδία όπου κρατάω την νίκη από το ημίχρονο για το εκπληκτικό Ελνσίνκι απέναντι στο μπάζο από το Ροβανιέμι, και το g/g στον αγώνα της Μαριενχαμ με την Γιβάσκιλα.
   Και για τέλος δύο over, ένα από την Βραζιλία, στον αγώνα της Αβάι με την Κοριτίμπα, μια και το βάζω τρώω το έχουν ανάγει σε τέχνη, με την Κοριτίμπα πάντως να είναι σε καλύτερη κατάσταση, ενώ το άλλο over έρχεται από την Γαλλία και τον αγώνα της Μαρσέιγ με την Σέντ- Ετιέν, καθώς τα προηγούμενα αποτελέσματα(κυρίως της Μαρσέιγ) μας οδηγούν εκεί(να αναφέρω την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση του Ρεμί της Μαρσέιγ όπου σκοράρει ανελλιπώς τα τελευταία ματς).
   Αυτά και καλή επιτυχία.


SYRIANKA-ELFSBORG 2
WEST HAM-LEEDS 1
WOLVES-FULHAM 2
BOLTON-MAN.CITY 2
BOLTON-MAN.CITY OVER
PARIS-VALENCIENNES 1
HANNOVER-HERTA 1
HELSINKI-ROVANIEMI 1/1
MARIENHAMN-JYVASKYLA G/G
AVAI-CORITIBA OVER
MARSEILLE-SENT ETIENNE OVER


ΤΡΙΑΔΑ1η    MARSEILLE-SENT ETIENNE OVER 
                      BOLTON-MAN.CITY 2
                      MARIENHAMN-JYVASKYLA G/G


ΑΠΟΔΟΣΗ  5.6


 ΤΡΙΑΔΑ  2η   AVAI-CORITIBA OVER                    
                        PARIS-VALENCIENNES 1
                        SYRIANKA-ELFSBORG 2

ΑΠΟΔΟΣΗ  4.0


ΤΡΙΑΔΑ  3η   HANNOVER-HERTA 1
                       BOLTON-MAN.CITY OVER
                      WEST HAM-LEEDS 1

ΑΠΟΔΟΣΗ  6.8


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India