Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΠΑΟΚ, έκανα για σένα κρατητήριο!

Με αυτήν την φράση που χρησιμοποίησε ως κατακλείδα, ο Β. Φλωρίδης, υποψήφιος επενδυτής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πήρε θέση (με σχετική ανακοίνωση) για την σύλληψη του από την ΕΛ.ΑΣ σε κεντρικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης.
 Βέβαια η καταδίκη για το διαζύγιο αντιδικίας με την πρώην γυναίκα του που ακούστηκε αρχικά, έγινε τελικά ψευδορκία και οφειλές προς το Δημόσιο και αν σε αυτά τα δύο δεν υπάρχει τεράστια διαφορά, τότε...
ΠΑΟΚ!

Για μενα είσαι σαφές πως ο κ. Φλωρίδης, ΠΑΟΚολαϊκίζει! Θέλει να πιάσει τον σφιγμό του μέσου ΠΑΟΚτσή! Τατουάζ με τον δικέφαλο, πούρα, μαγκιά, άπλα, νταηλίκι, αρρώστια με τον ΠΑΟΚ, όλα τα έχει.... και όπως φαίνεται και το "μαρούλι" του είναι μπόλικο και σγουρό. Λένε ότι στο εστιατόριο που τρώγανε έφερε μια εγγυητική από Τούρκικη τράπεζα που αποδείκνυε ότι το ποσό των 10.000.000 € είναι στο όνομα του, συν τοις άλλοις πλήρωσε καπάκι και εγγύηση 18.000 € για να αποφυλακιστεί αφού οι 5 αστυνομικοί δεν έμειναν στις συστάσεις! Το λογαριασμό ποιος τον πλήρωσε άραγε? Τώρα, το πως βρέθηκε εκεί φωτογράφος να απαθανατίσει την στιγμή, δεν ξέρω!

Είναι σαφές ότι στον ΠΑΟΚ ψάχνουν για λεφτά. Είναι σαφές πως ο Βρύζας ήρθε σαν αρωγός σε αυτό ακριβώς το κομμάτι. Είναι επίσης σαφές πως τα απανωτά επενδυτικά ναυάγια έχουν φέρει τον κόσμο σε νευρική αμηχανία σε βαθμό που οι οργανωμένοι της Θύρας 4 να ανακοινώσουν έγγραφα τον προβληματισμό τους και άλλοι ΣΦ να κάνουν κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ. Ακόμα πιο σαφές είναι ότι οι διοικούντες γνωρίζουν αλλά παρόλα αυτά εξακολουθούν. Ο κ.Βιολίδης από την πρώτη συνάντηση είχε αποκαλύψει το βεβαρημένο ποινικό παρελθόν του υποψήφιου επενδυτή.

Εμένα η όλη κατάσταση μου θυμίζει το τηλεπαιχνίδι του MEGA με παρουσιαστή τον μέγιστο Ανδρεά Μικρούτσικο με τίτλο "Το μεγάλο παζάρι" όπου ένας παίκτης στον βωμό του κέρδους διάλεγε ανάμεσα στην Κουρτίνα 1 ή το Κουτί Α ή το περιεχόμενο της τσάντας. Βέβαια κάπου εκεί κρυμμένος ήταν και ο Μr Zonk που όταν αποκαλυπτόταν ο παίκτης έπαιρνε... τον Γιαννάκη τον Πουλόπουλο! Σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή! 

Άντε να δούμε τι παζάρι θα αποδειχτεί ο κ. Φλωρίδης...

ΥΓ1: Αν και σε φάση αναμονής τα 15.000 διαρκειάς του ΠΑΟΚ, φαντάζουν ιδανικό στόχο στα μάτια του κ. Αδαμίδη. Το είπε ο ίδιος, δεν το λέμε εμείς!

ΥΓ2: Αν και τα πρόσωπα του Ζαγοράκη και του Βρύζα εμπνέουν, εκτιμούμε οτι πάλι ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα καθαρίσει!
Η απουσία μεγαλοεπενδυτών εξάλλου είναι αυτή που υποχρεώνει τις διοικήσεις σε στροφή προς το μοντέλο των οργανωμένων οπαδικών βάσεων.      

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India