Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Εξ Ολλανδίας...

Τελικά δεν καταφέραμε να συγχρονιστούμε όπως θα θέλαμε με τον Π.Α.Ο.Κ. ακόμα και τώρα που τον είχαμε 10km μακρυά!!! Την προηγούμενη Τρίτη που επισκεφτήκαμε το ξενοδοχείο η προπόνηση ξεκίνησε μια ώρα πιο νωρίς και περιελάμβανε πισίνα (αποσπάσαμε όμως κάποιες πληροφορίες που θα σχολιαστούν παρακάτω...)! Την Παρασκευή με το που γυρίσαμε από την δουλειά κατά τις 5:00 και πήγαμε να δούμε τη ώρα αρχίζει η προπόνηση... αυτή είχε ήδη τελειώσει λόγω του επικείμενου φιλικού! Μας μένει λοιπόν η Τετάρτη που το φιλικό θα πραγματοποιούταν κάπου στα περίχωρα του Arnhem αλλά ακόμα δεν υπήρχε πληροφόρηση για το ακριβές μέρος... και δεν μπoρέσαμε να βρούμε παρά μόνο όταν άρχισε το φιλικό και το είδαμε μέσω NOVA!!! Εκτός αυτού της 2-3 μέρες των φιλικών αυτών ανοίξαν οι ουρανοί... στο κατά τα άλλα υπέροχο ολλανδικό καλοκαίρι. Στην τοπική εφημερίδα λοιπόν υπήρχε άρθρο που ανέφερε πως ενώ η μέση βροχόπτωση τον Ιούλιο είναι ~60mm... εκείνες τις 2 μέρες μόνο είχαμε πάνω από 120mm!!! Να μην αναφέρω και της θερμοκρασίες που δεν έλεγαν να πιάσουν διψήφιο αριθμό!!!
Ας πάμε τώρα σε αυτά που αναφέραμε στο προηγούμενο κείμενο όπου κάναμε πραγματικά τους κατασκόπους ...!!!

Αναφέραμε λοιπόν πως η εντύπωση που μας δόθηκε είναι πως ο Vitolo αγνοούνταν... αφού πολλά τηλέφωνα γινόντουσαν στον manager του για να δουν αν μπήκε στο αεροπλάνο για να πάει στην προετοιμασία! Δεν ξέρω αν τελικά πήγε αργά το βράδυ και έφυγε το επόμενο πρωί ή αν πέταξε απευθείας για Θεσσαλονίκη... πάντως τελικά κατέληξε Αθήνα!
Είπαμε και για τον Ζήση πως επιστρέφει... και μάλιστα υπολόγιζε ο Παντελής να τον αντικαταστήσει στο Arhnem από την Δευτέρα ώστε αυτός να επιστρέψει Θεσσαλονίκη για άλλα θέματα. Άργησε λίγο αλλά έφτασε κι αυτός... και ελπίζουμε να μείνει και να συνεχίσει αυτό που άφησε! 
Μας άφησε λοιπόν ήδη ο Π.Α.Ο.Κ. αφού σήμερα θα καταλύσει στο Duesseldorf αλλά ελπίζουμε να επισκεφτεί τα περίχωρα για τους ομίλους του Europa League.
Πάμε τώρα στα της χώρας (Ολλανδίας). Φέτος ελπίζω να έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και εκτός από κάποιες ειδήσεις και ίσως και προβλέψεις για την Eredivisie να μπορέσουμε να δούμε και live κάποιους αγώνες ώστε να έχουμε ακόμα καλύτερη άποψη. Να πω εδώ πως μάλλον η ομάδα μας θα είναι η Nijmegen Eendracht Combinatie - N.E.C. (Προφέρετε: Ναϊμέιγχεν Έιντραχτ Κομπινάτσι - Εν.Ε.Σε) μιας και εκεί βγάζουμε πλέον τα προς το ζειν... εξ ου και η φωτογραφία του κειμένου!
Αυτά προς το παρόν και ελπίζουμε σε πολλά περισσότερα στο μέλλον...

Met vriendelijk groetjes,
van der Mitrax

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Έτσι Μάστορα...
θα μας βοηθήσεις να τους μάθουμε καλυτερα τους Ολλανδούς...

van der Mitrax είπε...

Να βοηθήσουμε όσο μπορούμε ρε νιόπαντρε!!! Και καλά κάνετε και μου φτιάχνετε τις φώτο και τα link για τα αρχεία γιατί δεν με κόβει και πολύ ακόμα... αλλά αφήστε το πορτοκαλάκι στην υπογραφή!!! Τι σόι oranje είμαστε...

Unknown είπε...

ok φίλε...

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India