Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Matrix...όπως λέμε ελληνικό ποδόσφαιρο!

Ένα πράγμα κατάλαβα από όλο αυτό το στήσιμο, οτι ποτέ ξανά οι Κυριακές μας δεν θα είναι οι ίδιες!

Είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο οτι ανάμεσα στους απλούς φιλάθλους κυριαρχεί η αίσθηση οτι καθαρό ματς δεν παίζεται-παιζόταν ούτε στα εσωτερικά διπλά. Μια παράσταση δινόταν κάθε Κυριακή μόνο που κάποιοι, από οτι προκύπτει, γνώριζαν το φινάλε της.

Εύλογα λοιπόν αναρωτιέμαι για την τεράστια βαθμολογική διαφορά του Ολυμπιακού από τους διώκτες τους! Όχι ότι οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν την καλύτερη ομάδα, με διαφορά ήταν οι καλύτεροι αλλά κάπου όταν ήταν να χάσουν....
δεν έχαναν. Για να καταλάβετε η τεράστια Μπαρτσελόνα εντός έδρας είχε μια ήττα και δύο ισοπαλίες. Και το γαϊτανάκι των αμφιβολιών συνεχίζεται...

Τι να πω, αναρωτιέμαι για το +10 του Παναθηναϊκού και την 2η θέση?

Μήπως ο Τσιώλης να έφυγε από τον Ολυμπιακό Βόλου γιατί δεν άντεχε άλλο τόση παρέμβαση?

Λες ο Κούπερ να την έκανε από τον Άρη γιατί κατάλαβε τι παίζει με το ελληνικό πρωτάθλημα?

Μπας και η Λάρισα να πλήρωσε κάποιο τίμημα αποστασίας?

Λες ο ανένταχτος Ηρακλής από πέρσι να είχε ανεξόφλητα γραμμάτια?

Το μυαλό αρχίζει να μας παίζει παιχνίδια και από εδώ και πέρα στην πρώτη άτυχη στιγμή που θα δούμε εντός γραμμών όλοι θα κραυγάσουμε...."στημένος"!!!!

Το γελοίο του πράγματος είναι η επικαλούμενη εξυγίανση του ποδοσφαίρου που ξεπρόβαλε κάθε φορά που το πρωτάθλημα έκανε πρεμιέρα ή το 50-50 που διατυμπάνιζαν Μαρινάκης και Πατέρας στις αρχές της σεζόν!

Ένα συμπέρασμα προκύπτει, που αν το καλοσκεφτείς υπήρχε από πάντα, μόνο που στα σύγχρονα χρόνια το βιώνεις με μπόλικη γαρνιτούρα. H όλη ιδέα ονομάζεται "Παιχνίδια εξουσίας" με το κωλοδάχτυλο να μην έχει πάψει την αναλγητική του δράση στους εξουσιαζόμενους. Matrix και το ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι γιατί είναι ψηφιακό αλλά επειδή είναι εικονικό!

ΥΓ1: Το άρτος και θεάματα μας τελείωσε. Ξέρεις πόσο πήγε το καρβέλι?
ΥΓ2: Η UEFA υποστηρίζει οτι πιο διεφθαρμένο πρωτάθλημα από την football league δύσκολα θα δει το ποδόσφαιρο.
ΥΓ3: Δεν περιμένω απόδοση δικαιοσύνης, ούτε αποτελέσματα! Σε αυτήν την χώρα οι νόμοι ισχύουν μόνο για τους αδυνάτους και οι ελληνικές κυβερνήσεις το αποδεικνύουν καθημερινά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India