Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Euro 2012 preview: Group B, G, H

Group B
Χαμός στον όμιλο. Σλοβακία, Ρωσία και Ιρλανδία ισοβαθμούν με 10β ενώ η Αρμενία είναι στο παιχνίδι της πρόκρισης με 8β.
Ρωσία - Αρμενία: Με την πρώτη τους αναμέτρηση να καταλήγει στην λευκή ισοπαλία, η ανάγκη για βαθμούς είναι μεγαλύτερη στους Ρώσους.
Σλοβακία- Ανδόρα: Εύκολο ματς για τους Σλοβάκους που υποδέχονται τους ουραγούς του ομίλου. Η Ανδόρα έχει 5 ήττες με 1:12 γκολ. 0-1 το ματς στην Ανδόρα. 
Σκόπια - Ιρλανδία: Δύσκολο ματς για τους Ιρλανδούς που θέλουν να παραμείνουν στις πρώτες θέσεις. Η Σκοπιανοί δεν είναι στα καλά τους αλλά θα το παλέψουν το ματς. 2-1 το ματς στην Ιρλανδία...


Group G
Εδώ η Αγγλία και το Μαυροβούνιο έχουν ξεχωρίσει με 10β έκαστος.
Αγγλία - Ελβετία: Οι Άγγλοι δεν παίζουν μπάλα αλλά τα αποτελέσματα τα παίρνουν. Είναι λίγο κουρασμένοι από την δύσκολη σεζόν της premier league, θα παίξουν και χωρίς τον Rouney αλλά παραμένουν το φαβορί. Η Ελβετία σαφώς ντεφορμέ, έχει μόλις 4β σε 4 ματς. Το πρώτο αναμεταξύ τους ματς στην χώρα των ρολογιών έληξε 1-3.
Μαυροβούνιο - Βουλγαρία: Οι γηπεδούχοι έρχονται από ρεπό. Το τελευταίο τους ματς ήταν τον Οκτώβριο του 2010 που απέσπασαν λευκή ισοπαλία μέσα στην Αγγλία. Οι φιλοξενούμενοι είναι λίγο μπλανζέ με 4β σε 4 ματς και έχοντας χάσει με 0-1 στην έδρα τους από τους σημερινούς αντιπάλους τους, δεν αξιώνουν και πολλά από το ματς.

Group H
Εδώ έχει ξεφύγει ελαφρώς η Νορβηγία με 10β ενώ ακολουθούν από κοντά η Πορτογαλία και η Δανία με 7β. Όλοι μέχρι στιγμής έχουν παίξει 4 αγώνες.
Πορτογαλία - Νορβηγία: Η μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων να πιάσουν τους φιλοξενούμενους στην κορυφή. Οι Πορτογάλοι έρχονται από ρεπό και φαίνεται να συνέρχονται μετά το κακό ξεκίνημα τους. Οι Νορβηγοί μέχρι στιγμής είναι αήττητοι ενώ στην έδρα τους κέρδισαν με 1-0 τους σημερινούς αντιπάλους τους. Δύσκολο ματς!
Ισλανδία - Δανία: Οι γηπεδούχοι είναι τελευταίοι με 0β αλλά το ματς δεν μου αρέσει. Κάτι το 1-0  των Δανών στις καθυστερήσεις του πρώτου αναμεταξύ τους αγώνα, κάτι που οι Δανοί δεν είναι η παλιά ομάδα, κάτι που οι Ισλανδοί παίζουν εντός με καρδιά και το ματς δεν γέρνει πουθενά.    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India