Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Γυναικών: Γερμανία 2011

Ξεκίνησε το Μουντιάλ γυναικών στη Γερμανία! Πώς είπες; Ποδόσφαιρο γυναικών;;; Τί είναι αυτό; Σίγουρα πολλοί δεν θα το έχουν ακούσει καν, άλλοι δεν θα θέλουν να ξέρουν, αλλά οι λίγοι και καλοί «γνώστες» του, το έχουν στο μυαλό τους.
Για ρίξτε μια ματιά στο άλλο φύλο (το θηλυκό ντέ) και θα δείτε ότι αξίζει μια βόλτα και από εκείνα τα γήπεδα. Θεαματικά γκολ, ωραίο ποδόσφαιρο και το κυριότερο (για τους άνδρες!), όμορφες παρουσίες...

Ποδόσφαιρο γυναικών πρώτη φορά είδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, το 2004. Τότε έπαιζε και η Ελληνική Εθνική ομάδα, που μπορεί να μην έβγαζε μάτια με την απόδοση της, αλλά οι παίκτριες μας έβγαζαν μάτια με την προσωπική τους εμφάνιση!
Από τότε είδα αγώνες από αρκετές μεγάλες διοργανώσεις, το θέαμα μπορεί να μην είναι το ίδιο με των ανδρών, αλλά αυτό το περίεργο αίσθημα που σου δημιουργεί το θέαμα γυναικών να παίζουν μπάλα, είναι που σου κρατάει το ενδιαφέρον.
Η Γερμανία στις γυναίκες, είναι λίγο-πολύ ότι η Βραζιλία στους άνδρες: το μεγάλο φαβορί! Έχει κερδίσει τα δύο τελευταία Μουντιάλ και φέτος που είναι και οικοδέσποινα, θέλει να τριτώσει το καλό γι' αυτούς. Λίγες μέρες πριν αρχίσει το Μουντιάλ, μερικές παίκτριες της Εθνικής Γερμανίας αποφάσισαν να κάνουν μια άκρως τολμηρή φωτογράφιση για το Playboy Γερμανίας και μπορώ να φανταστώ γιατί φτάσαμε σήμερα να μιλάμε για αγώνες sold out στο τωρινό Μουντιάλ.

 Εναλλακτικός player:


Άλλες μεγάλες «δυνάμεις» του γυναικείου ποδοσφαίρου είναι η Αμερική και η Βραζιλία. Οι αγώνες ξεκίνησαν και τα φαβορί ήδη έκαναν το πρώτο βήμα. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA για το Μουντιάλ γυναικών: www.fifa.com/womensworldcup/index.html
 Φυσικά έχουμε και στοίχημα στο γυναικείο ποδόσφαιρο, ηλεκτρονικό βέβαια, με πολλές επιλογές, μιας και όλες οι μεγάλες ιντερνετικές εταιρείες έχουν αντίστοιχες στήλες στοιχηματισμού για το γυναικείο Μουντιάλ. Προγνωστικά δεν θα δώσω, αφού το συναίσθημα στο συγκεκριμένο στοίχημα, πάει κυριολεκτικά πριν τη λογική!
Καλή απόλαυση και καλά κέρδη...για τους τολμηρούς!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India