Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Superleague 6η αγ. play-off: ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (20:30 NS1)

Δώνης εναντίον Μανωλά
Με τα πιθανά σενάρια αναρτημένα σε ευδιάκριτο σημείο, τα κομπιουτεράκια ανα χείρας και τις ενστάσεις υπό μάλης πάμε για Grand Finale στην ποδοσφαιρική πανδαισία της Super League!

Επέλεξα να γλωσσοφάω το ματς του ΟΑΚΑ γιατί το ματς της Τούμπας δεν με εμπνέει!

Στην ΑΕΚ τα προβλήματα του Ισπανού τεχνικού εστιάζονται στην γραμμή άμυνας.  Οι Δέλλας, Μίτσελ, Γεωργέας είναι εκτός μάχης ενώ όλα θα ξεκαθαρίσουν αύριο για τον Μανωλά. Ο Μπλάνκο επιστρέφει μεσούσης σεναρίων μεταπήδησης του στον ΠΑΟ ενώ οι Καφές και Γιάχιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα. Με λίγα λόγια νοσοκομείο! Παρόλα αυτά ο Μανόλο ζήτησε νίκη γιατί άμα σου κάτσει η ένσταση...
κουνάς σεντόνι!

Στον ΠΑΟ τα πράγματα είναι σαφώς καλύτερα. Χωρίς να περιμένουν κάποια ένσταση να δικαιωθεί οι πράσινοι κατεβαίνουν να πάρουν αυτό που θεωρητικά αξίωναν από την στιγμή που έχασαν τον τίτλο του πρωταθλήματος. Ο Ζεσουάλδο που πάτησε τα 65 (χρόνια του πολλά) ζήτησε να μην του πάρουν τούρτα οι παίκτες αλλά να του κάνουν δώρο την πρώτη θέση των πλέι ουφ! Σπυρόπουλος και Γκοβού απόντες από το αυριανό ντέρμπι. 

Για το ματς δεν έχω να πω και πολλά. Επιθέσεις από τα αριστερά με Λέτο και 2 αμυντικά χαφ οι πράσινοι και Σκόκο σε ελεύθερο ρόλο με τον Ντιοπ στο κέντρο να σκουπίζει, οι κιτρινόμαυροι.

ΥΓ1: Παίξε anytime Μπάχα να τα οικονομίσεις! 
ΥΓ2: Τι σου λέει ο Δώνης στα πράσινα?  

2 σχόλια:

Elpis Cameraman είπε...

Που τη βρηκες αυτην τη φωτογραφια βρε!?!?!?!?!

charalampos είπε...

Χεχεχεχε! Είπα να σου θυμήσω τον Δώνη στα πράσινα!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India