Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Superleague 3η αγ. play-off: ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (18:15 NS2)

Σκόκο - Βιεϊρίνια. Ετοιμοπόλεμοι ή όχι?
Γήπεδο: Άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ πήρε το Χ εκτός από τον ΠΑΟ και τώρα ως γηπεδούχος στέκεται αντιμέτωπη με τον έτερο δικέφαλο, αυτόν του βορρά. Λύμπε και Γιάχιτς δηλώθηκαν τραυματίες, ενώ ο Σκόκο λογικά είναι έτοιμος να επανέλθει καθώς είναι στην αποστολή του σημερινού ματς. 

Ο ΠΑΟΚ που οδηγεί την βαθμολογία με 2 νίκες σε ισάριθμα ματς θέλει μία καλή εμφάνιση και τουλάχιστον 1β για να θεμελιώσει πλεονέκτημα...
 Ο Ίβιτς, τέλος για φέτος λόγω προβλήματος στην γάμπα ενώ ο Χάβος προσανατολίζεται στο να φρεσκάρει την 11άδα με 4 νέους παίκτες, τον Φωτάκη στην θέση του τραυματία Σέρβου, τον Μαλέζα στην θέση Κοντρέρας, τον Μούσλι στην κορυφή και τον Κουτσιανικούλη αριστερό εξτρέμ.

Στο πρωτάθλημα τα ματς ήταν over με 2-1 στην Τούμπα και 4-0 στο ΟΑΚΑ. Στο κύπελλο τα ματς ήταν under με 0-0 στο ΟΑΚΑ και 0-1 της ΑΕΚ στην Τούμπα. Το 4-3-3 της Ένωση εναντίον του 4-5-1 των Θεσσαλονικέων.

Τι περιμένω να δω? Κάθετες μπαλιές από τον Καφέ. Στημένα με στόχο το κεφάλι του Ντιοπ. Πλάτος στην ανάπτυξη της ΑΕΚ.  Κόντρα επιθέσεις με κρυφούς Σαλπιγγίδη-Κουτσιανικούλη (ή Βιεϊρίνια αν παίξει) και κλειστούς χώρους μεσοαμυντικά για τον ΠΑΟΚ. Το κέντρο της άμυνας των φιλοξενουμένων ψηλώνει ενώ ο κέντρο του γηπεδούχου γίνεται πιο δημιουργικό.    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India