Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Superleague 2η αγ. play-off: Ολυμπιακός Β.- ΠΑΟΚ (19:30 NS1)

Πάμε να παίξουμε και το 2ο σετ αγώνων του μίνι πρωταθλήματος.

Θα μεταφερθούμε στον όμορφο Βόλο για την αναμέτρηση του τοπικού Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.
Ο γηπεδούχος μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ αναζητά το 3ποντο που θα τον βάλει στο παιχνίδι του CL. Ο Μάκης Κατσαβάκης έχει εστιάσει στο ντοπάρισμα των παικτών καθώς ο σκοπός του είναι η επίτευξη της νίκης. Οι Αυστριακοί γνωρίζουν την βαθμολογική κρισιμότητα του αγώνα... 
και πως μία ήττα ή μία ισοπαλία θα τους βγάλει εκτός συναγωνισμού. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η ΠΑΕ Βόλου αποφάσισε να μην διαθέσει εισιτήρια σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

Ο δικέφαλος του Βορρά, από την άλλη, είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η νίκη επί του Παναθηναϊκού τόνωσε την ψυχολογία, κάλυψε το βαθμολογικό ντισαβαντάζ και ανανέωσε τις ελπίδες για την κατάληψη της πρώτης θέσης των play-off. Ο Χάβος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα καθώς και ο Ετό δήλωσε παρόν.  

Το ματς, για μένα, είναι κομβικό-όπως όλα τα ματς που θα δωθούν στην Θεσσαλική πόλη. Ο Βόλος είναι θεωρητικά η πιο αδύναμη ομάδα και όποιος καταφέρει να αλώσει το Πανθεσσαλικό θα έχει και το πλεονέκτημα έναντι των άλλων καθώς η εκτός έδρας νίκες θα σπανίσουν. Ο Βόλος πάντως θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του καθώς είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος.

Η τελευταία αναμέτρηση ήταν στις 15/1/2011 με τον ΠΑΟΚ να παίρνει μεγάλο 2πλο με 0-3.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India