Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

Μασαλλάχ τσοτζούμ...μασαλλάχ!

Να 'μαστε εδώ και εμείς!

Τώρα για μπάλα θα μιλήσουμε? Για μπάσκετ? Θα σε γελάσω!
Εγώ πάντως θα ξεκινήσω μία... και όπου μας βγάλει.

Οχι τίποτα άλλο, γιατί πήρε η ομαδάρα του μπασκετικού ΠΑΟ το Ευρωπαϊκό και έγιναν όλοι ξαφνικά ειδήμονες! Έλεοοοος που λέει και ένας φίλος. Anyway, πολλά μπράβο και από εμάς στους πράσινους! Την μοναδική ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, χωρίς απλά να το επικαλείται.... 

Την ώρα όμως που ο Διαμαντίδης σήκωνε το Κύπελλο στην Βαρκελώνη, ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟ έδινε τη δική του μάχη στην βροχερή Τούμπα. Οι συνθήκες αντίξοες. Οι απουσίες πολλές. Πολλά τα παρελθοντικά προβλήματα! Το είπε και ο Πορτογάλος άλλωστε. Το τελικό 2-1 δεν αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα διότι και ο δικέφαλος στο δεύτερο ημίχρονο πήρε μπρος και αν ο χασο-Μούσλι δεν έχανε τα άχαστα το σκορ θα άγγιζε την συντριβή-λέμε τώρα.
Συνοπτικά, το πρώτο ημίχρονο ήταν της προσαρμογής, το δεύτερο ήταν μέτριο αλλά με γκολ ενώ οι δηλώσεις Γκαρσία περί οργάνωσης και play off θα πρέπει να προβληματίσουν. Με λίγα λόγια το πλεονέκτημα 30 αγώνων χάθηκε και τώρα το CL το χαλβαδιάζουν και άλλοι δύο.

Στο ΟΑΚΑ η κυπελλούχος ΑΕΚ έκανε το χρέος της και κέρδισε τον Βόλο. Ένα πέναλτι έμελλε να κρίνει την αναμέτρηση αν και η Ένωση είχε της στιγμές της ειδικά προς το τέλος του αγώνα. Με 4β οδηγεί την κούρσα των play off και σε ένα μήνα είναι από την κόλαση στον παράδεισο.
Ο Βόλος είχε απουσίες και υποτάχθηκε. Ο Μπέος έκανε τα δικά του εξωαγωνιστικά και οι δημοσιογράφοι έτριβαν τα χέρια τους από χαρά! Τι μπινελίκωσε τον διαιτητή στην ανάπαυλα αλλά και στο τέλος, τι σπόντες πέταξε για τον Τσιώλη, τι "ευχές" ξεστόμισε για τον Αδαμίδη και την ΑΕΚ...δεν γράφονται!

Κλείνοντας θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τον Ηρακλή και τις οτι να 'ναι αδειοδοτήσεις. Θα ήθελα ρωτήσω γιατί αυτή η ομερτά περί των φακέλων? Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί αυτή η ασάφεια για το ποια ομάδα θα παραμείνει ή θα ανέβει τελικά? Αχ Ελλάδα... χώρα μου! 

Το θέμα είναι σε εξέλιξη και εμείς θα αναμένουμε...

ΥΓ1: Ο μπασκετικός ΠΑΟ αποδεικνύει ότι είναι σε άλλο επίπεδο. Σε επίπεδο δικό του!
ΥΓ2: Ο ποδοσφαιρικός ΠΑΟ αποδεικνύει ότι το περσινό πρωτάθλημα ήταν συγκυρία και όχι δουλειά!
ΥΓ3: Μπέο σχίσ' τους τα βάρδουλα!
ΥΓ4: Καλά ρε Τάκη αν κάποιος θα έπρεπε να ξέρει από αδειοδοτήσεις ήσουν εσύ! Τα δύο χρόνια που ταλαιπωρείται ο Ηρακλής συνιστούν M.Sc. και συ κόπηκες στην αντιγραφή!
ΥΓ5: Η 2η αγ. των play off την πέμπτη. Βόλος-ΠΑΟΚ και ΠΑΟ-ΑΕΚ.
ΥΓ6: ΜΤΦ τίτλου: Με το καλό παιδί μου...με το καλό!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India