Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΙΤΑΛΙΑ 36η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Πλησιάζει και η Ιταλία προς το τέλος της, και το ενδιαφέρον της επικεντρώνετε σε ορισμένα ματς, ενώ υπάρχουν τόσο βολικά όσο και αδιάφορα.
   Ένα τέτοιο βολικό προς το Χ ματς είναι αυτό της Μπολόνια με την Πάρμα καθώς ο ένας βαθμός εξυπηρετεί τα συμφέροντα και των δύο.
   Μεγάλο ενδιαφέρων έχει η αναμέτρηση της...

Ρόμα με την Μίλαν. Θεωρώ ότι μόνο η Ρόμα έχει κίνητρο καθώς ο τίτλος από την Μίλαν δεν χάνετε, ενώ η γηπεδούχος Ρόμα κυνηγάει το Τσάμπιονς Λιγκ και έχει σοβαρές πιθανότητες να πετύχει τον στόχο της, και λόγω της δύσκολης αναμέτρησης της Λάτσιο. Άσσος και ας έχει απουσίες.
   Το Ίντερ-Φιορεντίνα είναι αδιάφορο τελείως και ένα g/g είναι πιθανό.
   Λέτσε-Νάπολι, και τι να πούμε γιαυτό το ματς όπου το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο, καθώς η γηπεδούχος ομάδα θέλει μόνο νίκη ενώ η Νάπολι θέλει να σκοράρει μόνο  ο Καβάνι.
   Κολασμένο ματς θα γίνει στο Λουίτζι Φεράρις όπου η γηπεδούχος Τζένοα θα προσπαθήσει να βουλιάξει την συμπολίτισσα Σαμπτόρια. Το ματς θα είναι στα ίσα και θεωρώ την Τζένοα καλύτερη και πιο πιθανή για νίκη.Δύσκολα τα πράγματα για την Σαμπ.
  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India