Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ξάνθη: Η πλέον αδιάφορη της superleague…

 Αν ψάξουμε την πλέον αδιάφορη ομάδα στις τρεις αγωνιστικές που απομένουν για το πρωτάθλημα, θα οδηγηθούμε απευθείας στη skoda Ξάνθη.
Η ομάδα της Θράκης βρίσκετε στο μέσο της βαθμολογίας (8η θέση) με 35 βαθμούς και έτσι δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό. Θεωρητικά έχει ελπίδες για τα play off, αλλά νομίζω ότι δεν είναι στο προγραμματισμό της ομάδας κάτι τέτοιο.

 Η Ξάνθη τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές αντιμετωπίζει τις ομάδες που παλεύουν για την είσοδο τους στα play off, γι’ αυτό αναφέρω παραπάνω ότι έχει κάποιες ελπίδες. Την Κυριακή ταξιδεύει στο Βόλο για ν’ αντιμετωπίσει τον τοπικό Ολυμπιακό που κατέχει την 5 θέση. Στην περίπτωση της εκτός έδρας νίκης, η διαφορά από τους Βολιώτες μειώνεται στους 3 βαθμούς... Στη συνέχεια η Ξάνθη πάει στη Καβάλα που βρίσκεται στην 6 θέση για το γειτονικό ντέρμπι και σε περίπτωση δεύτερης εκτός έδρας νίκης, νομίζω ότι θα υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την 5η θέση. Την τελευταία αγωνιστική νικάει και τον Άρη που βρίσκετε στην 7η θέση και όλα γίνονται…

 Και πάλι πίσω στην πραγματικότητα τώρα…
Νομίζω ότι στη Ξάνθη προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν, καθώς όλοι μέσα και γύρο απ’ την ομάδα είναι ευχαριστημένοι από την παραμονή. Ο σχεδιασμός ξεκίνησε με την ανανέωση συμβολαίου του αρχηγού της ομάδας Σπύρου Βάλλα, για ακόμη 3 χρόνια.
Στο θέμα του προπονητή όλοι μιλούν για την αποχώρηση του Νίκου Παπαδόπουλου και τον ερχομό του Μαρίνου Ουζουνίδη.
Ο προπονητής της Ξάνθης όπως είναι λογικό μετά την πορεία που έκανε η ομάδα υπό τις οδηγίες του, θέλει να μείνει ως πρώτος προπονητής και όχι ως βοηθός.
Εγώ θα πρόσθετα ότι άντε και να καθόταν βοηθός ενός έμπειρου και καταξιωμένου προπονητή… να καθίσει βοηθός του Ουζουνίδη ???
Mαζί του…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India