Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Superleague: Πανόραμα 25ης αγωνιστικής.

Λαγάνα-ταραμάς.
Γεια σας καθαρόδευτεροκαρναβαλόπαιδα,

Χαρταετό πετάξατε? Χαλβά φάγατε? Καρναβάλι ντυθήκατε? Στα Τέμπη αποκλειστήκατε? Χιονοπόλεμο παίξατε?
Like here...nowhere!!! Ελλάδάρα παντού ρε φίλε! Δηλαδή αυτή η χώρα είναι σαν την τέλεια γκόμενα! Ποτέ δεν τη βαριέσαι και πάντα σου κάνει εκπλήξεις. Είναι η χώρα Matrix που τίποτα δεν είναι αληθινό αν και όλα, έτσι φαίνονται. Αληθινό κράτος δεν υπάρχει, αληθινή μέριμνα δεν υπάρχει, αληθινή πολιτική προστασία δεν υπάρχει, αληθινή ενημέρωση δεν υπάρχει, αληθινός....ουδείς!
Η μόνη αλήθεια είναι το ποδόσφαιρο και η superleague. Η παρηγοριά μας,  το γιατρικό μας, το ψυχολογικό ακουμπιστήρι μας...


To Σάββατο η Ξάνθη γιόρτασε τρελά με τη νίκη 2-1 στις καθυστερήσεις επί της Κέρκυρας και το πάρτυ ξεκίνησε πρόωρα. Μπορεί το Χ να ήταν για μερικούς δίκαιο αλλά ο διαιτητής πρωταγωνίστησε για άλλη μια φορά και έκανε το ματς άνω-κάτω. 
Στον Βόλο ο τοπικός Ολυμπιακός με 3-0 επί των Σερρών απλά επιβεβαίωσε την πολύ καλή του κατάσταση. Με 38β η Ευρώπη είναι πλέον πολύ κοντά. 
Στο Βικελίδης ο Ηρακλής κέρασε πικρό καφέ με τον Γιάκομπ, τον Άρη, για 2η φορά φέτος και δείχνει να του έχει πάρει τον αέρα στις κόντρες τους. Ο Άρης έχει θέμα στο γκολ και αυτό το πληρώνει ακριβά. Ο Γηραιός όχι μόνο σκαρφάλωσε βαθμολογικά αλλά απέδειξε οτι είναι μια ομάδα που ξέρει τα μέτρα της και δεν αυταπατάται.

Την Κυριακή η Καβάλα με το 1-0 επί της Τρίπολης πήρε ευρωπαϊκό τρίποντο. Η πλάκα θα είναι να μαζί με τον Βόλο να εδραιωθούν στην 5άδα και να αφήσουν τους λοιπούς να ψάχνονται. Ήδη στείλανε τον Άρη παραθέριση.
Ο Ολυμπιακός-Εργοτέλης 3-0 σε άδειο γήπεδο και πάμε στα καλά τώρα.
Ατρόμητος-Πανιώνιος 1-2. Μεγάλο διπλό των Νεοσμυρνιωτών που έβαλαν από κάτω την ομάδα του Δώνη που αμυντικά έμπαζε και έκαναν ολική ανατροπή. Τι να πω ώρες ώρες δείχνουν οι κυανέρυθροι ότι άξιζαν κάτι καλύτερο στο πρωτάθλημα.
Στον κάμπο, η Λάρισα επικράτησε με 2-0 επί του ΠΑΟ και ο πεθαμένο κλάνει τελικά. Στους πράσινους νομίζω οτι δεν υπάρχει και πολύ διάθεση ή συγκέντρωση για μπάλα.
Τέλος στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ με show Σκόκο έριξε 4 γκολ στον κουρασμένο ΠΑΟΚ. Η ΑΕΚ το γκολ το έχει και μάλιστα το κάνει να φαίνεται εύκολο. Στον ΠΑΟΚ το ματς χάθηκε στο κέντρο εκεί που η απουσία του Γκαρσία ήταν κάτι από παραπάνω αισθητή. Μαζί με το κέντρο χάθηκε και η 5άδα. Προς το παρόν ο δικέφαλος του Βορρά είναι 6ος. 

ΥΓ1: Στοιχηματικά το ΣΒΚ έβγαλε 3 ΤΑΜΕΙΑ.
ΥΓ2: Για ΠΑΟΚ και το εξ αναβολής ματς διαβάστε  εδώ.
ΥΓ3: Για ΠΑΟ και τον απόηχο του κάμπου διαβάστε εδώ.   
   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India