Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

super league: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

 Διαβάζω στα μέσα αλλά και ακούω από φίλους ότι ο ΠΑΟΚ σήμερα θα προφυλάξει παίκτες ενόψει του αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ. Ότι το μυαλό της ομάδας είναι στο επόμενο παιχνίδι και όχι σε αυτό με τον Ολυμπιακό σήμερα στις 19:30 στην Τούμπα.

 Θα το εκλάβω ως μεγάλη επιτυχία του επικοινωνιακού επιτελείου του ΠΑΟΚ καθώς από τι μια ο Ολυμπιακός έρχεται για “περίπατο και φιέστα” και από την άλλη για τον κόσμο που θα γεμίσει το γήπεδο δεν θα είναι “καταστροφική” η ήττα.   

 Εγώ προσωπικά βλέπω τον ΠΑΟΚ να είναι αυτός που έχει βαθμολογικό κίνητρο για το παιχνίδι και έχει αποδείξει πολλές φορές ότι στην έδρα του με ομάδες που προσπαθούν να παίξουν... ξέρει να παίρνει τη νίκη.

 Η συμμετοχή στα play off δεν είναι εξασφαλισμένη ακόμη για το Δικέφαλο του Βορρά, ενώ δεν μπορεί μια ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ να ελπίζει στο κύπελλο για την πρόκριση της στην Ευρώπη. Αν υπολογίσω και τους χιλιάδες κρεμασμένους στα κάγκελα για το παιχνίδι της χρονιάς, αδυνατώ να κατανοήσω ακόμη και τη σκέψη ότι μπορεί να υπάρξει οποιαδήποτε χαλαρότητα.   

 Με όλα τα παραπάνω δεν θέλω να πω σε καμιά περίπτωση ότι αν δεν νικήσει ο ΠΑΟΚ ήρθε η καταστροφή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν υπάρχει η δικαιολογία του κυπέλλου. Από αύριο μπορούμε να μιλάμε για εκείνο το ματς… Σήμερα ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει τη νίκη για πάρα πολλούς λόγους και πρέπει να ματώσει για να τα καταφέρει…

Για να δούμε πως θα πάνε τα παιδιά των Παοκτσίδων αύριο στο σχολείο…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India