Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Super league: 27η αγωνιστική- Κυριακή στις 19:00 όλα τα ματς.

Ρε μήπως δεν είναι τυφλή?
SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ET1)
Δύσκολο ματς. Στην Ξάνθη γνωρίζουν ότι ο αντίπαλος θα ματώσει για βαθμούς. Ο Παπαδόπουλος ρίχνει πολύ βάρος στην τακτική και θα γυρίσει το 4-4-2 σε 4-5-1 με 2 αμυντικά χαφ πράγμα που σημαίνει παιχνίδι κέντρου και όχι γραμμών. Ο Δερμιτζάκης με συνεχείς ντόπες στους παίκτες του πιστεύει στην ανατροπή. Με 8 ισοπαλίες ο γηπεδούχος και 10 φιλοξενούμενος το ματς κάπου εκεί κυμαίνεται. 1-2 το πρώτο ματς οι Ξανθιώτες.
  
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (NS-H/L)
Χωρίς φιλάθλους οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τον εκτελεστή από τον άλλο κόσμο Πανσερραϊκό που παρότι δεν έχει ελπίδες παραμονής δεν τα παρατάει και τελευταίο θύμα του ήταν η Ξάνθη. Στον Άρη το ματς το θέλουν για πολλούς λόγους ενώ η ομάδα με τον Τσιώλη έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Στον πρώτο γύρο οι Σερραίοι επικράτησαν στην έδρα τους με 1-0.
  
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. - Π.Α.Ο.Κ. (NS3)

Το ζενίθ με το ναδίρ από ψυχολογικής πλευράς αναμέτρηση. Αυτά ματς δεν μου αρέσουν από στοιχηματικής πλευράς. Δεν ξέρω αν αμφότεροι σε αυτό σημείο έχουν το μέταλλο να διαχειριστούν τα συναισθήματα τους. Για να είμαι δίκαιος, η ομάδα των δυτικών συνοικιών καίγεται για βαθμούς και παραμονή και θα προσπαθήσουν να τους πάρουν από τον πληγωμένο δικέφαλο. Οι Περιστεριώτες στο πρώτο ματς έκαναν μεγάλο 2πλό στην Τούμπα. 

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (NS6 το Β' ημίχρονο)
Δεν ξέρω τι σχέδιο παίζει τηλεοπτικά εδώ. Ο γηραιός χρίζει το παιχνίδι "ματς της χρονιάς" και παρατάσσεται κομπλέ. Ο Πανιώνιος έχει κάποια θεματάκια απειθαρχίας με τον Μητρογκόλ αλλά το παιχνίδι το θέλει εξίσου. Με την ισοπαλία να παίζει, το φορμάρισμα των φιλοξενουμένων είναι αξιοσημείωτο. 1-0 οι κυανέρυθροι στη Νεα Σμύρμη τον πρώτο γύρο.

ΚΑΒΑΛΑ - ΟΛΥΜΠ. ΒΟΛΟΥ (NS4)
Με νέο προπονητή τον Ματζουράκη οι αργοναύτες υποδέχονται τον πικραμένο Βόλο. Το ματς θα δώσει το προβάδισμα για την Ευρώπη. Η Καβάλα αν και άλλαξε προπονητή δεν με ανησυχεί λόγω Ψωμιάδη junior στον πάγκο. Ο Βόλος πάει να χαλάσει τη χρονιά στο τέλος. Χωρίς ψυχολογία μετά τον αποκλεισμό του κυπέλλου και τον Μπέο να δηλώνει αποχώρηση με πικρία και βαριές κουβέντες, δεν υπάρχει και πολύ χώρος για αισιοδοξία. 1-1 στον πρώτο γύρο με άλλα δεδομένα.

ΛΑΡΙΣΑ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (NS7)
Δύσκολο ματς επίσης. Η Λάρισα είναι σε φόρμα και έχει κάνει καλά αποτελέσματα, θέλει το ματς για την φανέλα της και οτι είναι να γίνει θα γίνει. Ο Εργοτέλης διαβάζω ότι έρχεται να καθαρίσει υποτίθεται την παραμονή του, μπούρδες λέω εγώ. Ο ένας έχει 4 ματς να χάσει και ο άλλος 4 να κερδίσει. 2-1 οι Κρητικοί στην έδρα στους για τον πρώτο γύρο.
  
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - A.E.K. (NET)
Άλλο ένα ντέρμπι για τον Θρύλο που δεν τα πάει καλά στα δύσκολα. Με φόρα Τούμπας η ένωση πάει να πάρει το 2πλό στο τηγάνι. Στον Πειραιά θέλουν να πανηγυρίσουν μαθηματικό τίτλο και μια πιθανή νίκη θα σβήσει τα πάντα περί απόδοσης. Το προβάδισμα το έχει ο γηπεδούχος λόγω της καλής του απόδοσης στα εντός με το απόλυτο των νικών. 1-0 η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ τον πρώτο γύρο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ (NS1).
Δεν έχω πολλά για αυτό το ματς. Είναι ξεκάθαρο πως οι πράσινοι κάνουν αγγαρεία περιμένοντας τα play off. Δεν έχουν πολύ μυαλό για μπάλα και ο προπονητής δοκιμάζει παίκτες δε διάφορους ρόλους. Οι Φαίακες κατεβαίνουν αποδεκατισμένοι στην Αθήνα και η ήττα φαίνεται να είναι εντός προγράμματος παρόλο που βαθμολογικά κινδυνεύουν. 0-2 οι πράσινοι στο πρώτο ματς.

ΥΓ: Ενός λεπτού σιγή θα τηρηθεί πριν την έναρξη των παιχνιδιών σε όλα τα γήπεδα στη μνήμη των θυμάτων του μεγάλου σεισμού της Ιαπωνίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India