Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Μάλτα-Ελλάδα: το preview που ποτέ δεν έγινε!

Γεία σας και χαρά σας Έλληνες!

Εδώ και μία εβδομάδα προσπαθούμε να κάνουμε μία ανάρτηση και δεν βγαίνει με τίποτα. Ναι το ξέρω αυτή η πλανητική βαβούρα δε λέει να μας αφήσει συγκεντρωμένους.

Εν πάση περιπτώσει θα σου έλεγα για το ραδιενεργό νέφος και το πως... πότε.... γιατί θα φτάσει στην Ελλάδα γιατί το θέμα το 'χω...
αλλά το προσπερνάω! Ρε τους Ιάπωνες πάντως, άσχετοι είναι!
Θα σου έλεγα για τα spread, τις μάκρο-οικονομίες, το ευκαιριακό κόστος και τις τάσεις των αγορών που τα σπούδασα (βιωματικά) για να σε ξεστραβώσω...αλλά κωλύομαι! Λαμόγια βάρβαροι!
Επειδή διαβάζω το "Άμυνα και διπλωματία" θα σου εξηγούσα και για το οπλικό ισοζύγιο της Μεσογείου και το πως μπορεί η χώρα να κερδίζει στρατηγικούς πόντους στην παγκόσμια σκακιέρα εκμεταλλευόμενη τους βομβαριδισμούς στον Γκαντάφι...αλλά δεν θα το κάνω! Ετσι και αλλιώς η αντεπίθεση της αυτοκρατορίας των -Λ- ... δεν αργεί!

Αντ' αυτού  λέω να σας πω δυο λογάκια για το Μάλτα - Ελλάδα αφού για αυτό ξεκίνησα να γράφω! Χθες ήταν η επέτειος της Εθνεγερσίας και για αυτό σήμερα κερδίσαμε γιατί έπρεπε, μια μιντιακή μάχη.... αυτή της άσκοπα χυμένης μελάνης! Ρε τρελά αγόρια δημοσιογράφοι μάθαμε για το ρεκόρ Σάντος, ότι η εθνική δεν χάνει 26 Μαρτίου και καλά κάνει, ότι τον Σαμαρά τον βρήκαν 5-6 οπαδοί της Celtic που ζουν στη Μάλτα και του ζήτησαν αυτόγραφο, ότι ο Κατσουράνης έχει πιτυρίδα (λέμε τώρα), μας βγάλατε και 4 εναλλακτικές 11άδες έτσι για να έχουμε...και δεν μάθαμε τίποτα για τον αντίπαλο!!!!

Με λίγα λόγια μάγκες τους Μαλτέζους θα τους κάνουμε κύβους, θα τους κάνουμε κιμά και αυτό είναι από μόνο του, αρκετά ενημερωτικό! Αυτά για το παιχνίδι και καλή θέαση στις 21:30 από το Mega!

Να πούμε για τα υπόλοιπα παιχνίδια του ομίλου ότι η Κροατία φιλοξενείται στη Γεωργία και η Λετονία στο Ισραήλ!







   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India