Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: HAMILTON-HIBERNIAN 2 (ΤΑΜΕΙΟ)

Πω πω τι μάτι είναι αυτό που με έχει ζουρλάνει, όποιος είδε όλο το ματς του ΠΑΟΚ με την Καβάλα που δεν βγήκε το over για να μας στερήσει τέτοιο ταμείο, τότε καταλαβαίνει τι ενοώ(μια και δεν είδα πουθενά πρόταση ανά τον στοιχηματικό κόσμο που να είχε μέσα το over του ΠΑΟΚ).
   Στα φρέσκα σημερινά μία μικρή προτασούλα με ευχές για επαλήθευση.
   Ξεκινώ από την Σκωτία και θα προτιμήσω την φορμαρισμένη... Χιμπέρνιαν απέναντι στο δείγμα ομάδος που λέγεται Χάμιλτον η οποία δεν νομίζω να μπορέσει να πάρει δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα.
   Στην Αγγλία και στο μεγάλο ματς θα πάω με το g/g και τίποτα άλλο, ενώ στην β΄Ισπανίας θα προτιμήσω το over ανάμεσα στην Μπάρτσα β΄και την Κόρδοβα, καθότι τα γκολ εκει τα έχουν για φυστίκια.
   Στην Ιταλία β΄λίγες φορές κάνω στάση αλλά σήμερα θα πάω με την νίκη για την Άσκολι καθώς μου αρέσανε τα χαρακτηρηστικά του αγώνα, με μία ομάδα(Άσκολι) να έχει άμεση ανάγκη των βαθμών και μία άλλη(Βιτσέντσα) να είναι αδιάφορη, αυτό για Ιταλία μου φτάνει, ενώ θα προτιμήσω και το under από τον ίδιο αγώνα.
   Αυτά τα λίγα για σήμερα με ευχές για επιτυχίες σε όλους σας.

hamilton-hibernian 2
barcelona b-cordoba over
chelsea-man.u  g/g
ascoli-vicenza 1  (αναβολη)
ascoli-vicenza  under (αναβολη)


Τριάδα     hamilton-hibernian  2 (2.3)
                barcelona b-cordoba over (1.72)
                ascoli-vicenza  1  (2.2) (αναβολη)

Απόδοση     3.95





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India