Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Champions League: Round of 16 - 2nd leg. 16/3.

Real Madrid - Olympique Lyon 21:45 ΝΕΤ
Γήπεδο Santiago Bernabéu. Εδώ και 6 χρόνια οι Ισπανοί αποκλείονται στη φάση των 16 και δεν καταφέρνουν να κάνουν κάτι καλό στην Ευρώπη. Η σημερινή αναμέτρηση έχει ιδιαίτερο χαρακτήρα διότι πέρσι οι galacticos αποκλείστηκαν από τους σημερινούς αντιπάλους τους. Εκδίκηση? Ίσως, αν αναλογιστεί κανείς ότι στις τελευταίες 7 αναμετρήσεις δεν έχουν κερδίσει τους Λυωνέζους. Αμφότεροι βρίσκονται σε φόρμα μεταφράζοντας τις νίκες στα εθνικά τους πρωταθλήματα. Οι Γάλλοι μπορεί να έχουν ένα σχετικό μειονέκτημα καθώς το 1-1 του πρώτου αγώνα τους αφήνει χωρίς κάποιο αβαντάζ στη Μαδρίτη αλλά δείχνουν σημάδια ομάδας που ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Το momentum αναμφισβήτητα είναι με τους Ισπανούς που στην έδρα τους είναι σαρωτικοί αλλά η προϊστορία λέει άλλα. Ο Mourinho το θέλει αφού στην Primera έχει αποτύχει να πάρει το πρωτάθλημα όπως παραδέχτηκε, το θέμα είναι αν μπορεί.
    
Chelsea - Copenhagen 21:45 NS1

Γήπεδο Stamford Bridge. Εδώ το εκτός έδρας 0-2 των Άγγλων δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους Δανούς. Οι μπλε έχουν δυνατή έδρα και εμπειρία να διαχειριστούν το ματς. Οι Δανοί θα μπουν πυραυλωμένοι να βάλουν ένα γρήγορο γκολ για να ελπίζουν, εκμεταλλευόμενοι τη δεινότητα των Santin και Ndoye. Βέβαια δεν δείχνουν σε φόρμα καθώς στα 3 ματς μετά την χειμερινή διακοπή ηττήθηκαν 2 φορές. Δείχνει κλειστό το ματς με με λίγες φάσεις και πολύ τακτική από τον Ιταλό προπονητή των Λονδρέζων.    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India