Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Champions league: Round of 16 - 2nd leg. 15/3.

Κορίτσια....ο Gomez!
Bayern München - Inter 21:45 Mega
Γήπεδο Allianz-Arena. Οι Γερμανοί είναι έτοιμοι να υπερασπιστούν το 0-1 (Gomez στο 90΄) στην Ιταλία και να περάσουν για ακόμη μία φορά στην φάση των 8. Ξέρουν με ποιον αντίπαλο παίζουν και πως με μία ισοπαλία είναι ευνοημένοι. Οι Μιλανέζοι μετά το σοκ στην έδρα τους θα βγουν επιθετικά να τα παίξουν όλα για όλα και έχουν την ποιότητα να κάνουν την ανατροπή. Οι πολλές ευκαιρίες που χάθηκαν στον κλειστό πρώτο αγώνα με προδιαθέτουν για γκολ. Σαφώς και οι Βαυαροί έχουν το προβάδισμα αλλά η πρόκριση για μένα είναι 50-50.

Manchester Utd - Olympique Marseille 21:45 NS1

Γήπεδο Old Trafford. Το 0-0 στη Γαλλία αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς. Μην βιαστείτε να περάσετε στην άλλη φάση τους κόκκινους διάβολους. Οι Γάλλοι δεν είναι της πλάκας έχουν άμυνα γρανίτη με το απαραβίαστο των 512 min να κάνει αίσθηση. Πρόκειται για μια ομάδα που δεν δέχεται πάνω από ένα γκολ ανά αγώνα. Από την άλλη η ομάδα του Sir Alex έριξε 2 γκολάκια στην Arsenal για το κύπελλο και δείχνει σε φόρμα. Αμφότεροι οι προπονητές ξεκούρασαν παίκτες και είναι έτοιμοι για μάχη. Δεν αποκλείω τη λευκή ισοπαλία και πάλι (με παράταση) αν και οι Άγγλοι στην έδρα τους είναι άπαιχτοι με το over θα έρχεται πολύ δύσκολα.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India