Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Champions league: Round 16- 2nd leg. 9/3.

Tottenham - Milan 21:45 ΝΕΤ 
Γήπεδο White Hart Lane. Άλλη μια φοβερή αναμέτρηση στον επαναληπτικό του 0-1 των σπυρουνιών στο San Siro. Η Tottenham για μένα είναι η ομάδα που μαζί με τις Arsenal και Barca παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο. Μπορεί να είναι 5η στην Premier league και η είσοδος της στην 4άδα που οδηγεί στο CL να είναι δύσκολη, αλλά η ομάδα "πετάει". Με 57% κατοχή μπάλας μόνο οι Καταλανοί και οι Βαυαροί τους ξεπερνάνε ενώ στην έδρα τους η 3άρα είναι ταρίφα.
Οι Μιλανέζοι από την άλλοι έχουν τεράστια φανέλα. Πρωτοπόροι στην Serie A με 5β διαφορά από την 2η Inter και αν αυτό δεν λέει πολλά τότε τι? Ο Ibra είναι ο παίκτης με τα περισσότερα φάουλ και offside στη διοργάνωση που συνεχίζει ενώ οι rossoneri σκοράρουν 1 γκολ ανά αγώνα. Ο λόγος στους Άγγλους. 

Schalke - Valencia 21:45 NS1


Γήπεδο Veltins-Arena. Το 1-1 του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς. Οι Γερμανοί έχουν κερδίσει όλα τα ματς στην έδρα τους για τον θεσμό αλλά στο πρωτάθλημα τους είναι 10οι μακριά από κάθε διάκριση. Ο Raul με ένα γκολ πιάνει στην πρώτη θέση τον Inzaghi με 70 γκολ. Οι Ισπανοί κέρδισαν μόνο μία φορά Γερμανική ομάδα σε 10 αναμετρήσεις ενώ δεν έχουν κερδίσει ποτέ εκτός σε knock out φάση. 3η στη Primera division έρχεται από εκτός νίκη επί της Mallorca. Νομίζω ότι είναι ένα απρόβλεπτο 50αρίσο ματς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India