Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Τι έγινε την 26η αγωνιστική της Superleague?

...και εγώ διαιτητής!
Καλή εβδομάδα παιδιά.
Παρατηρήσατε οτι μετά το κασέτα-gate τα γκολ 3πλασιάστηκαν!!!! Τυχαίο, μπορεί! Η 27η αγωνιστική γίνεται την επόμενη Κυριακή στις 19:00 για όλες τις αναμετρήσεις γιατί η superleague δεν πρέπει να είναι, αλλά και να φαίνεται καθαρή!!!

Το Σαββάτο στην Τρίπολη ο τοπικός Αστέρας πέτυχε την 2η εντός έδρας νίκη στο 89' και ντοπαρίστηκε για την συνέχεια. Το ματς ήταν καλό με παράπονα όμως για κάτι πέναλτι που δε δόθηκαν. 2-1 τελικό.
Στις Σέρρες αντίθετα το ματς δεν ήταν και τόσο καλό. Αργός ρυθμός με πολλά φάουλ. Τα λιοντάρια έκαναν την έκπληξη αλλά το τρένο του υποβιβασμού δεν έχει επιστροφή. Η Ξάνθη που στο 1ο ημίχρονο ήταν άφαντη προσπάθησε μάταια, το come back στο τέλος του ματς. 2-1 τελικό.
Στο Καυτατζόγλειο ο Ηρακλής...
 δεν ανταποκρίθηκε στο ματς. Οι πράσινοι επέστρεψαν στις νίκες με 4-4-2 και τον πάγκο να σκοράρει όλα τα γκολ. Ρε μάγκες αυτός ο μεταφραστής του Φουρέϊρα είναι περίπτωση, ε? 1-3 τελικό.

Την Κυριακή στο Παγκρήτιο το ματς ήταν μέτριο. Η σκοπιμότητα του αγώνα κρατούσε τις ομάδες πίσω και οι άμυνες είχαν προτεραιότητα. Το τελικό 1-1 ήταν μάλλον δίκαιο.
Στη Νέα Σμύρνη είχαμε θέμα. Το 2-0, έγινε 3-1 και έληξε στο 3-3. Η ισοπαλία δεν νομίζω ότι βόλευε κανέναν αλλά ο διαιτητής ήταν Αλέν Ντελόν. Το χέρι του Μετίν και το πέναλτι στον Ιγκλέσιας χάλασαν όλο το ματς. Βέβαια ο διαιτητής λάθη έκανε από την πρώτη φάση με παίκτη της Λάρισας που σκοράρει από θέση off side και το γκολ να ακυρώνεται τελικά για επιθετικό του φάουλ!!
Στο ΟΑΚΑ το rotation  του Χιμένεθ έφερα 8 φρέσκους παίκτες στην 11άδα. Το ματς ήταν ζυγισμένο μέχρι την αποβολή του Καρντόσο στις αρχές του 2ου ημιχρόνου. Η Ένωση λυτρώθηκε στο 88΄με κεφαλιά του Σκόκο. Ο άνθρωπος έχει ταλέντο και όταν θέλει κάνει τη διαφορά. 1-0 η αναμέτρηση με τους αργοναύτες να διαμαρτύρονται για πέναλτι που δεν του δόθηκε.
Στην Κέρκυρα είχαμε 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 2-3, 2-4, 3-4 με τελικό νικητή τον Άρη. Μέχρι το 65΄ οι Φαίακες ήταν ελαφρώς καλύτεροι αλλά από εκεί και μετά οι κίτρινοι επιτέλους έπαιξαν σωστά στην επίθεση. Στον Άρη επιτέλους σκόραραν και οι επιθετικοί του με τους Κόκε και Καστίγιο να βρίσκουν δίχτυα για πρώτη φορά. Ο Τσιώλης το πάλεψε το ματς και ο Άρης μετά από ένα μήνα κέρδισε. Η αποβολή του Γραμμόζη στοίχισε στο Μπάντοβιτς.

Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ κέρδισε και ανέβαλε την φιέστα του Ολυμπιακού για την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στους Πειραιώτες. Η ομάδα του "μυρμηγκιού" και πάλι μπήκε δυνατά και με αφόρητο pressing στο κέντρο έκανε 1 γκολ και έχασε αλλά 2. Ο Σαβίνι για τους γηπεδούχος ήταν ο πρωταγωνιστής, 2 φορές έχασε τον αντίπαλο που χρίστηκε σκόρερ και σε μια φάση γλύτωσε το δικέφαλο από σίγουρο γκολ αποκρούοντας στη γραμμή. Η ισοφάριση του ΠΑΟΚ έγινε από 2πλό λάθος της άμυνας του Ολυμπιακού. Στο 2ο ημίχρονο ο Ολυμπιακός για άλλη μία φορά κρέμασε, καμία σχέση με το πρώτο μέρος. Σε μία ανύποπτη φάση σφυρίχτηκε ένα πέναλτι, που σαν και αυτό έχουν σφυριχτεί κατά κόρον, και ο ΠΑΟΚ την ολοκλήρωσε την ανατροπή μετα από 14χρόνια.

Αν εξαιρέσουμε την είσοδο του ΠΑΟΚ στην 5άδα, η λίγκα δεν είχε σοβαρές ανακατατάξεις. Είδαμε επιτέλους πολλά και ωραία γκολ ενώ σε ένα ματς η διαιτησία τα έκανε μαντάρα. Είχαμε 6 over σε 8 ματς και 29 τέρματα. Η επόμενη αγωνιστική έχει το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ.   

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India