Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Superleague: 21η αγωνιστική-1η πράξη


3 ματς χωρίς αύριο.

ΑΣΤ.ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ (17:15  Nova)
Ο Αστέρας επιζητά το απόλυτο στην έδρα του. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι απλά. Από την μια η έδρα του είναι η χειρότερη από πλευράς συγκομιδής βαθμών με μία μόλις νίκη, από την άλλη αγωνίζεται με την Λάρισα. Η Λάρισα διψά για νίκη! Έχει 17β και με νίκη πιάνει την Τρίπολη και συνάμα διατηρεί τις ελπίδες της για παραμονή. Στο αγωνιστικό κομμάτι τα πολλά λάθη του Αστέρα, τα 5:10 γκολ στα εντός, τα λίγα σουτ εντός και οι ελάχιστες πάσες που αλλάζει δεν προϊδεάζουν για θέαμα. Είναι αμυντικογενής ομάδα που έχει 4 ματς χωρίς γκολ και 4 ματς χωρίς νίκη.  Η Λάρισα έχει το passing game αλλά χωλαίνει αμυντικά. 10 ματς χωρίς ισοπαλία(!) 4 ματς εκτός χωρίς γκολ και καμία νίκη στα εκτός έδρας φέτος. 
 
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ (17:15  Nova)
Και αυτό είναι ματς χωρίς αύριο. Οι Σέρρες έχασαν από την ΑΕΛ και βρέθηκαν στον πάτο. Ο Γηραιός δεν τα κατάφερε με την Κέρκυρα και έμεινε στην λευκή ισοπαλία. Αμφότεροι έχουν αλλάξει προπονητές οπότε η αναμέτρηση παίρνει μια πιο απρόβλεπτη τροχιά. Αμυντικές ομάδες και οι δύο με τον γηπεδούχο να παίρνει τα αποτελέσματα στην έδρα του. Ο Ηρακλής δεν έχει νίκη εκτός έδρας, αλλά ούτε και ισοπαλία στις 6 τελευταίες εξορμήσεις του. Νομίζω πάντως οτι θα μπούνε γκολ αφού και οι δύο είναι προγραμματισμένοι για τη νίκη. 
 
A.E.K. - ΑΡΗΣ (19:30 Nova)
Δεν έχω να πω κάτι για αυτό το ματς. Η ΑΕΚ είναι σαφώς καλύτερη και έρχεται με την φόρα του κυπέλλου. Έχει 4 ματς χωρίς ισοπαλία. Ο Άρης είναι σε προσπάθεια να πιάσει 5άδα αλλά δεν σκοράρει αφού είναι 4 ματς χωρίς γκολ, 4 ματς χωρίς νίκη και ειδικά 6 ματς χωρίς εκτός έδρας νίκη.     

1 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Αρειανάρα και τα μυαλά στα μίξερ. Είτε χάσουμε, είτε κερδίσουμε εμείς στεκόμαστε στο πλευρό του Θεού του πολέμου.

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India