Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Europa league: round of 32 - 2nd leg

Γεια σας φίλοι ευρω-καρναβαλιστές.
Η Porto και CSKA είναι ήδη στην άλλη φάση. Άλλες 14 ομάδες μένει να προκριθούν. Ξεχωρίζουμε τα καθαρισμένα από τον πρώτο αγώνα ματς που είναι όλα βόμβες ειδικά αν εμπλέκονται ομάδες που πιο πριν είχαν διακοπή πρωταθλήματος. Ξεκινάω από τον "Οοοοοοοο θα τρελαθώ" Άρη...

Manchester City - Aris Saloniki (0-0)

Στάδιο City of Manchester. Άρης και δεν είμαι καλά. Οτι και να γίνει σήμερα ο Θεός του πολέμου έχει "νικήσει" την Ευρώπη. Στην Αγγλία έχουν κάθε δικαίωμα να είναι υπερόπτες αρκεί να μην την πατήσουν.

Zenit - Young Boys (2-1)

Στάδιο Petrovski. Οι Young Boys έχουν στείλει παραθέριση πολλές ομάδες και στο πρώτο ματς έκαναν την ανατροπή, στην Αγία Πετρούπολη όμως νομίζω οτι μάλλον θα δουν τοίχο.

Sporting - Rangers (1-1) 
Στάδιο José Alvalade. Το σκορ του πρώτου αγώνα αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς. Επιθετικά και οι δύο δεν φτουράνε οπότε το ματς θα πάει στο γκολ.


Liverpool - Sparta Praha (0-0) 
Στάδιο Anfield. Μία από τα ίδια με το M. City - Aris αρκεί οι κόκκινοι να είναι σοβαροί. 


Spartak Moskva - Basel (2-3) 1.86 3.41 3.96
Στάδιο Luzhniki. Μπορεί οι Μοσχοβίτες να έχουν το πάνω χέρι αλλά το ματς το βλέπω αμφίρροπο και η ισοπαλία δεν αποκλείεται. 


PSV - Lille (2-2)
Στάδιο PSV. Οτι και να πω εδώ νομίζω οτι θα διαψευστώ. 50αρίσο ματς.


Bayer Leverkusen - Metalist (0-4) 
Στάδιο BayArena. Οι Γερμανοί με το σκορ του πρώτου αγώνα, αρκεί να εμφανιστούν για να περάσουν στην άλλη φάση.


Stuttgart - Benfica (2-1)
Στάδιο VfB Arena. Λες? Βλέπω του Γερμανούς να κάνουν την έκπληξη. Μπορεί στο πρωτάθλημα τους να είναι ερπετά αλλά στην Ευρώπη...αλλάζουν. 


Twente - Rubin Kazan (0-2) 
Στάδιο  FC Twente. Δεν μου αρέσει σαν ματς στοιχήματος όπως και όλα τα "καθαρισμένα". Μπορεί να δούμε ισοπαλία.

Dinamo Kiev - Beşiktaş (1-4) 
Στάδιο Valeriy Lobanovskiy. Μετά το στραπάτσο οι Τούρκοι ανηφορίζουν στα Ουκρανικά κρύα για να ξεπλύνουν την ντροπή και ίσως τα καταφέρουν με μια καλή εμφάνιση. Οι γηπεδούχοι είναι ήδη στους 16. 


Braga - Lech Poznań (1-0) 
Στάδιο Municipal de Braga. Οι Πορτογάλοι έχουν την επίθεση για τα 2 γκολ που χρειάζονται, δεν ξέρω όμως αν έχουν την άμυνα για το 0. Τους φιλοξενούμενους τους βλέπω ταμπούρι για το μηδεν.


Ajax - Anderlecht (0-3) 
Στάδιο Amsterdam Arena. Ύποπτο το παιχνίδι....ύποπτο.  


Villarreal - Napoli (0-0)
Στάδιο El Madrigal. Το under εδώ κλείνει το μάτι. Η γηπεδούχος ομάδα δεν είναι η περσινή 'μαγεύτρα". 50ρίσο ματς και αυτό.


Paris St. Germain - BATE Borisov (2-2) 
Στάδιο Parc des Princes. Οι Γάλλοι έχουν το πρώτο λόγο και δεν πρόκειται να κατέβουν μπλαζέ. Η Bate νομίζω οτι θα παίξει ανοιχτά και πιθανώς να δούμε γκολ.

ΥΓ: το σκορ στην παρένθεση είναι του 1ου ματς, αντέστρεψε την αναμέτρηση για διευκόλυνση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India