Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Big brother: Προπονητές της superleague.

Ε? .....δεν μπορείς να πεις!
Άδικο έχω? Αφού όλες οι ομάδες έχουν αλλάξει τουλάχιστον 1 φορά προπονητή. Ολυμπιακός Βόλου, Ατρόμητος και Εργοτέλης δεν το παίζουν καλά το παιχνίδι, είναι τσιβουζιάρηδες! Ακόμη να αλλάξουν προπονητή :-Ρ

Ποιος είναι ο επόμενος προπονητής προς αποχώρηση και ποιος ο νέος που θα μπει στο σπίτι της SL?

Ο Ηρακλής με νέο προπονητή έκανε το 2πλο στις Σέρρες και έστειλε την τοπική ομάδα, με νέο προπονητή και αυτή, να κάνει σέρβις στα αγροτικά και να προμηθευτεί gps navigators....
 γιατί τα γήπεδα της football league την περιμένουν.
Στην Τρίπολη, Αστέρας και Λάρισα μοίρασαν γκολ και βαθμούς. Ευχαριστημένοι φαίνονται οι φιλοξενούμενοι καθώς πήραν το βαθμό και έχουν στο 3ποντο Πανιώνιο και Τρίπολη.
Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ απέδειξε οτι οι νεκροί ανασταίνονται. 2 γκολ από τον  Άρη και 3η ήττα στην ιστορία της από τους κιτρινόμαυρους του βορρά. Οι Ενωσίτες κουράστηκαν, άδειασαν τους ήρθε περίοδος, δεν ξέρω. Ο Άρης τους πήρε το ματς στην τακτική, φάνηκε ομαδάρα, αφού έκανε 3 τελικές και έβαλε 2 γκολ χωρίς να απειληθεί!!! O Άρης έκρυψε το επιθετικό του πρόβλημα κάτω από το χαλί και η ΑΕΚ διαφήμισε την αστάθεια της!
Ο Τέλης με αυτή τη νίκη κάνει όνειρα 5άδας! Βγαίνω και εκτεθειμένος γιατί η γκλάβα μου έλεγε 2πλό! Ο Πανιώνιος φαινόταν να μην έχει λύσεις και η απώλεια του Κουμορτζί ήταν καθοριστική και λίγο αυστηρή- εκφράζοντας την προσωπική μου γνώμη.
Στην Καβάλα τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών και η διεύθυνση διαβατηρίων της Νομαρχίας είναι φίσκα. Όλοι τρέχουν να μάθουν ξένη γλώσσα να μιλάνε στας Ευρώπας του χρόνου!
Στο Βόλο το διαιτητικό λάθος μάλλον αλλοίωσε το αποτέλεσμα. Το 0-1 δεν έγινε ποτέ και οι ερυθρόλευκοι πήραν τη νίκη, έκαναν άλμα Ευρώπης (και αυτοί) και άφησαν τα υπόλοιπα να λυθούν στο ματς κυπέλλου. Ο Ατρόμητος ήδη βλέπει το δύσκολο ματς με την Ξάνθη.
Μια Ξάνθη που απλά έχασε, από ένα Ολυμπιακό χωρίς ψυχολογικά αποθέματα. Δεν ήταν κακή αλλά το αντίπαλο μέγεθος ήταν πολλά κυβικά!
Στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ δεν ήταν ΠΑΟΚ! Για να καταλάβεις έκανε πάνω από 12 τελικές και δεν σκόραρε. Ο ΠΑΟ απέδειξε οτι μπορεί και χωρίς τον Γάλλο. Δεν έκανε και κάτι σπουδαίο απλά είχε χαρακτήρα, έβαλε στο 10 γκολ και το κράτησε σε μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος. Ο Τζίορβας δεν μας πείθει, μην τον αβαντάρετε τζάμπα κ. δημοσιογράφοι!

Με αυτά και τα άλλα το reality συνεχίζεται με σκοπό να μείνει μόνος ένας προπονητής!
Άλλαξε προπονητή και κέρδισε! Άλλαξε προπονητή και βγες Ευρώπη! Αλλαξε προπονητή και σώσε την κατηγορία! Άλλαξε προπονητή και φέρε τους παίχτες σου! Ο μεγάλος αδερφός σε βλέπει...

ΥΓ: Αυτός στον ΣΚΑΙ, ο καθηγητής διαιτησίας, την παλεύει? Απέβαλε με απευθείας κόκκινη τη μισή SL. Ποιος μaλaκaς τον έχρισε καθηγητή? Που διδάσκει? Που έχει έδρα? Ποιοι είναι ο μαθητευόμενοι διαιτητές του? Εργαστήρια έχει ή είναι θεωρητικής κατεύθυνσης? Περιμένω να τον δω πανελίστα στον 30φυλλόπουλο. 
ΥΓ: Με χιουμοριστική διάθεση πάντα...καλή εβδομάδα!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India