Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: VILLARREAL-ALMERIA G/G

   Καλησπέρα στην παρέα.
Σήμερα θα ασχοληθώ (αναγκαστικά θα έλεγα) με την Ισπανία, και με τρία ματς, αλλά με πέντε σημεία. Αρχικά, με τον αγώνα της Βιγιαρεάλ με την Αλμερία, θα προτιμήσω το g/g, και το over.Έχουμε δύο ομάδες με μεγάλη διαφορά, αλλά η γηπεδούχος έχει απουσίες και μάλιστα σοβαρές, ενώ θα έλεγα ότι και αμυντικά έχει τα ελαττώματα της. Από την άλλη η Αλμερία είναι... παράξενη ομάδα, ικανή για τα πάντα, και αυτό σε μια ομάδα με κάνει επιφυλακτικό στο να την θεωρήσω τελειωμένη πριν καν αρχίσει το ματς, και για να είμαι ειλικρινής κοιτάω και λίγο προς τα δεξιά.
   Το δεύτερο ματς που επέλεξα είναι ο "τελικός" όπως λένε για την ομάδα της Σαραγόσα. Τελικός ή όχι δεν ξέρω, αυτό που ξέρω όμως είναι ότι η Σαραγόσα έχει τα χάλια της, με μόλις μία νίκη,(που πας ρε καραμήτρο, για να θυμηθώ και τον Χαράλαμπο) και δείχνει ότι η καλή ομάδα του πρόσφατου σχετικά παρελθόντος, δεν έχει καμία σχέση με την τωρινή. Ενισχύθηκε, αλλά θα μου επιτρέψετε πρώτα να δω και μετά να κρίνω, γιαυτό και θα προτιμήσω το g/g και το over και να ευχηθώ να τα δώσουν όλα τα παιδιά.
    Τρίτο και τελευταίο ματς, το τοπικό ντέρμπυ ανάμεσα σε Χετάφε και Ρεάλ. Εδώ τα πράγματα είναι λίγο απλά, καθώς από την μία έχω το θηρίο(ΡΕΑΛ) όπου μαζί με την Μπαρτσα δεν έχουν αντίπαλο, και από την άλλη μία πολύ φορμαρισμένη ομάδα, έτσι οδηγούμε πολύ εύκολα στην επιλογή του g/g.
Καλή επιτυχία.

villarreal-almeria   g/g  (1.8)
zaragoza-real sociedad   over  (2,0)
getafe-real madrid   g/g      (1,66)

Απόδοση    5,97

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India