Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Top 10 Mourinho-λατρείας: Οι καλύτερες ατάκες!

10) "Είναι άξεστος χωρίς παιδεία" (Franz Beckenbauer, 2011)
Ο Kaiser έκανε αυτήν την δήλωση την ημέρα που ο Jose πήρε το τίτλο του προπονητή της χρονιάς στα βραβεία της FIFA. Χαχαχαχα...κακίες!


9) "Βούλωσε το Jose" (Sir Alex Ferguson, 2007)
Ο Jose στην Chelsea τότε κάτι είχε πει σχετικά με την διαιτησία στον αναμεταξύ τους αγώνα και ο Sir του απάντησε δεόντως. Κύριος, αλλά τα χώνει που και που....
  



8) "Είναι ψυχρός δολοφόνος" (Luciano Spalletti, 2010)
Η δήλωση αυτή έγινε σε μία σχετική κουβέντα του Ιταλού προπονητή της Zenit, κατά πόσο ο Εκλεκτός εκμεταλλεύτηκε το Ιταλικό πρωτάθλημα για να προχωρήσει στην καριέρα του. Η συμπάθεια δεν κρύβεται! 

  
7) "Ο Roman Abramovich είναι το κλειδί" (Rafael Benitez, 2006)
Ερωτηθείς για το ποιο είναι το μυστικό της Chelsea, ο Ισπανός που τότε προπονούσε την Liverpool αποκρίθηκε...το παραπάνω. Α και για να τον εκδικηθεί ακόμη πιο πολύ πήγε στην Inter μετά από αυτόν (Jose) και την κατέστρεψε!!!


6) "Ο Mourinho είναι κλαψιάρης" (Unai Emery, 2010)
Το αφεντικό της Valencia το δήλωσε όταν ο Jose ξαναμίλησε για διαιτησία στην Ισπανία αυτή τη φορά.


5) "Δεν παραδέχεται τα λάθη του" (Cristiano Ronaldo, 2007)
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. Τα δύο άξια κομπλεξικά τέκνα της Πορτογαλίας επί Αγγλικού εδάφους σε αναμέτρηση Chlesea- MU. Έλεος!!!


4) "Μέσα σε 2 χρόνια στην Ιταλία προσέβαλε τους πάντες" (Massimo Allegri, 2010)
Ο προπονητής της Milan το δήλωσε αυτό όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει τις κάρτες των Xavi-Ramos στο ματς Ajax-RM. Love is in the air...

3) "Ποιος στον ποuτso είναι?" (Manolo Preciado, 2010)
Ο προπονητής της Sporting Gijon τρελάθηκε όταν έμαθε ότι o Jose είπε ότι η ομάδα του στήθηκε στην Barca. Εδώ το βίντεο!!!!
 

2) "Αυτός θέλει μπουνιά στα δόντια" (Pietro Lo Monaco, 2008)
Το είπε ο τεχνικός διευθυντής της Catania όταν ο Jose μετά την αναμέτρηση Inter-Catania δήλωσε ότι η νίκη ήταν τόσο εύκολη που θα μπορούσε να παίξει και ο ίδιος!!!
 

1) "Ανθρωποι σαν τον Mourinho είναι οι εχθροί του ποδοσφαίρου " (Volker Roth, 2005)
Το είπε ο πρόεδρος της επιτροπής διαιτησία της Uefa όταν ο Jose έκανε κάποιες δηλώσεις εις βάρους του διαιτητή της αναμέτρησης Chelsea-Barca. Ο εκλεκτός είχε δηλώσει ότι ο Frisk (ο διαιτητής) είχε μιλήσει στο ημίχρονο με άνθρωπο της Barca. Μετά από αυτά ο διαιτητής παραιτήθηκε καθώς δέχτηκε και απειλές κατά της ζωής του. 
 
Το είδαμε στο goal.com.

1 σχόλια:

d είπε...

Ο Μουρίνιο αντιπροσωπεύει όλα όσα σιχαίνομαι στο ποσόσφαιρό και στη ζωή γενικότερα. Εκμεταλευτής, παρτάκιας, εγωκεντρικός, αντιδημιουργικός, γραφικός, γλοιώδης, οπορτουνιστής, ασεβής, ψηλομύτης κ.α. πολλά... ένα πράγμα όμως του το αναγνωρίζω... είναι καταπληκτικός μεταφραστής! VISCA El BARCA!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India