Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Προς Γαλλία μεριά βλέπει ο Τζιμπούρ

 Χθες υπέγραψε, αύριο θα υπογράψει, την επομένη θα κλείσει ο Τζιμπούρ και στο τέλος… ανεπιθύμητος ο Rafik Zoheir Djebbour στην ΑΕΚ.
 Την λύση της συνεργασίας των δυο πλευρών θα αναλάβει η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, ενώ για τον παίκτη φαίνεται να ενδιαφέρεται η Γαλλική Λανς που ψάχνει λύσεις στο επιθετικό της πρόβλημα.

 Ο Μανόλο Χιμένεθ ετοιμάζει την ομάδα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραίκό, χωρίς τον Αλγερινό επιθετικό, τον Καφέ και τον Ντιοπ. Η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι για την Ένωση είναι μονόδρομος, μετά την ισοπαλία με την Κέρκυρα εντός έδρας.
 Η ΑΕΚ εκτός έδρας παρουσιάστηκε απογοητευτική αν πάρουμε ως δεδομένα... την μια νίκη, την μια ισοπαλία και τις 6 ήττες στο πρωτάθλημα. Ο Ισπανός προπονητής και οι παίκτες γνωρίζουν καλά ότι αν δεν έρθει και τώρα η νίκη, θα υπάρξουν συνέπειες. Οι 15 βαθμοί από την κορυφή στον πρώτο γύρο και η χειρότερη εκτός έδρας επίδοση  στο πρωτάθλημα, δεν ανταποκρίνεται στην ιστορία του Δικεφάλου του Νότου.

 Είναι σαφές ότι η ΑΕΚ χρειάζεται σημαντική ενίσχυση στο ρόστερ ώστε να παρουσιαστεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει την δεύτερη θέση στα play off.
 Μέχρι τέλους του μήνα θα φανούν οι προθέσεις της διοίκησης για το στόχο αυτό.
 Πότε θα εκδηλωθούν οι προθέσεις των “παραγόντων” και των “φιλάθλων” δεν το ξέρω, αλλά αν δεν ενισχυθεί σημαντικά η ομάδα είναι πιθανό να το μάθω σύντομα…
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India