Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Κόλλησε στο μηδέν με τον Εργοτέλη

Στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής Άρης και Εργοτέλης έμειναν στο 0-0. Ο Άρης ταξίδεψε στην Κρήτη με πολλές απουσίες όπως ήταν γνωστό, παρόλα ταύτα στάθηκε αξιοπρεπέστατα μέσα στο γήπεδο και έκανε ένα ιδανικό πρώτο ημίχρονο, ίσως το καλύτερο πρώτο ημίχρονο στο φετινό πρωτάθλημα. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά ο  Άρης έδειξε τις διαθέσεις του, άνοιξε από πολύ νωρίς το σκορ με μια υπέροχη κεφαλιά του Τόχα στο 4 μόλις  λεπτό, αλλά το γκολ αδίκως δεν μέτρησε, ύστερα από σφύριγμα του διαιτητή Τσινιάρη καταλογίζοντας ανύπαρκτο φάουλ του Φατί πάνω σε παίκτη του Εργοτέλη. 
Να  θυμίσουμε ότι το ίδιο σκηνικό είχε γίνει και στον αγώνα  με τον Παναθηναικό πριν δύο αγωνιστικές...


Ο Άρης από 'κει και ύστερα δημιούργησε άλλες δύο μεγάλες  ευκαιρίες την πρώτη με τον Χαβίτο στο 9' πλασάροντας τον Δασκαλάκη, αλλά ο δεύτερος  κατάφερε και έδιωξε την μπάλα  με τα πόδια και η μεγαλύτερη φάση του Άρη στον αγώνα που θα μπορούσε να φύγει με το τρίποντο της νίκης ήταν σίγουρα του Πορτίγια στο 38' που σε κενό χώρο μόνος του, κατάφερε κυριολεκτικά να στείλει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια. Κάπως έτσι τελείωσε και το πρώτο ημίχρονο με τον Άρη να έχει κατοχή μπάλας να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και να έχει σωστή κάθετη πάσα. 

Έτσι θα ήθελα να τον δω και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά.... η εικόνα με διέψευσε. Ο Εργοτέλης  μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι κάνοντας δύο αξιόλογες φάσεις την πρώτη στο 65' σε σουτ να διώχνει σωτήρια ο Κουλουχέρης και την δεύτερη στο 85' σε κεφαλιά του Μπούντιμιρ έδιωξε σε κόρνερ ο Σηφάκης. Ο Άρης την μοναδική ευκαιρία που δημιούργησε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτή στο 62' πάλι με τον Χαβίτο σε πλασάρισμα του, η μπάλα κατέληξε έξω. Μ'αυτά και μ'αυτά τελείωσε ο αγώνας. Με τον  Άρη στο δεύτερο μέρος να  δείχνει πως μένει από δυνάμεις, ειδικά μετά το 65' η πτώση του ήταν κάθετη και δεν φανέρωνε σε κανένα σημείο ότι μπορούσε να χτυπήσει το παιχνίδι. Σε αυτό το κομμάτι  σίγουρα έπαιξαν ρόλο οι πολλές απουσίες που είχε η ομάδα και δεν άφησε περιθώρια στον Γιάννη Μιχαλήτσο να κάνει κάποιου είδους φρεσκάρισμα.                                                                                                     

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India