Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ:ASTERAS TRIPOLIS-AEK 2 (ΤΑΜΕΙΟ)

   Καλημερίζω, και αφού πρώτα ζητήσω συγνώμη για την χθεσινή άθλια εμφάνιση μου, αρχίζω με πρώτη επιλογή το Ιταλικό ματς που ξεκινάει νωρίς το μεσημέρι ανάμεσα σε Κάλιαρι και Παλέρμο, και βασική επιλογή το g/g καθώς το Κάλιαρι σαν γηπεδούχος ομάδα θεωρώ ότι θα την εκμεταλλευτεί την έδρα του, και από την άλλη το Παλέρμο είναι δυνατό αρκετά για να διεκδικήσει την νίκη.
   Στον Ελληνικό χώρο τώρα, όπου θα κρατήσω ένα σημείο που θα το παίξει όλη η Ελλάδα και δεν είναι άλλο από την Λάρισα, η οποία παίζει τον πρώτο της τελικό, και θα τον πάρει, λέω εγώ. Πολύ καθοριστική ...η αλλαγή προπονητή.
   Άλλη μία επιλογή είναι η νίκη για τον Λεβαδειακό μέσα στην Ρόδο επί του Διαγόρα.
   Στην Ιταλία και πάλι όπου θα ασχοληθώ με το g/g στους αγώνες Λάτσιο-Σαμπτόρια και Τζένοα-Ουντινέζε καθώς και οι τέσσερις αυτές ομάδες μπορούν εύκολα να σκοράρουν, ενώ μία ακόμα επιλογή θα είναι η νίκη της Ρόμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Τσεζένα, διότι νομίζω ότι θα είναι πιο σοβαρή αμυντικά η Ρόμα, ενώ για την επίθεση δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μπορεί να σκοράρει.
    Πάλι από την Ελλάδα, βλέπω να βγάζει δεύτερο συνεχόμενο διπλό η Άεκ, καθώς θα το ξαναπώ δεν εκτιμώ τον Αστέρα. Επίσης πιστεύω σε ψιλοέκληξη τόσο σε Ξάνθη όσο και Χαριλάου.
   Στο ντέρμπυ της Αγγλίας βλέπω να σκοράρουν και οι δύο, αλλά και την πρώτη ήττα της Μαν.Γ. Η ποιότητα περισσεύει και στις δύο ομάδες και άντε τώρα να μπορέσει η μία ομάδα να καταφέρει την άλλη να μην σκοράρει, δύσκολο,.
   Κλείνω με την τρελή φόρμα της Μπενφίκα, και πάω μαζί της για το διπλό σε μία έδρα όπου έχει να χάσει από την εποχή που ήμουνα 7 χρονών(φανταστείτε)
   Καλή επιτυχία.

cesena-roma   2
cagliari-palermo  g/g
genoa-udinese    g/g
lazio-samptoria   g/g
academica-benfica  2
larisa-iraklis            1
tottenham-man.u    g/g
tottenham-man.u     1
diagoras-levadiakos   2
asteras-aek               2

Τριάδα        larisa-iraklis  1 (1.59)                Δυάδα  cesena-roma 2 (2.0)   
                  academica-benfika 2 (1.57)                  asteras-aek   2 (2.2)
                  lazio-samptoria g/g (2.0)
Απόδοση              4.99                             Απόδοση      4.4   ΤΑΜΕΙΟ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India