Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

ΙΤΑΛΙΑ 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SERIE A

   Καλησπερίζω και απολογούμαι για την καθυστέρηση λόγω προβλήματος με το internet. Για μία ακόμη αγωνιστική απουσιάζει το μεγάλο ματς, αλλά πιστεύω ότι ο τίτλος θα κριθεί στην συγκομιδή  των μεγάλων με αντιπάλους τους μικρούς.
   ΚΑΤΑΝΙΑ-ΜΙΛΑΝ: Το έχω ξαναγράψει ότι η Μίλαν δεν είναι ακτύπητη, αλλά ξέρει να παίρνει αποτελέσματα, κυρίως εκτός έδρας, καθώς είναι η ομάδα με την καλύτερη συγκομιδή μακριά από το γήπεδο της. Η Μίλαν...  
έχει απουσίες, κυρίως μακροχρόνιες, αλλά οι προσθήκες τόσο του Φαν Μπόμελ όσο και του Εμάνουελσον της δίνουν μία ώθηση στο κέντρο της, εκεί δηλ. που πονάει από τις απουσίες. Από την άλλη η Κατάνια με τον Σιμεόνε για πρώτη φορά σε εντός έδρας αγώνα, είμαι περίεργος να δω πως θα αγωνιστεί, διότι αν παίξει επιθετικά τότε μάλλον θα ηττηθεί. Ίδωμεν.
   ΙΝΤΕΡ-ΠΑΛΕΡΜΟ: Προσγειώθηκε ανώμαλα η  Ίντερ η οποία αν και προηγήθηκε, τελικά είναι τυχερή που δέχθηκε μόνο τρία τέρματα. Μεσοβδόμαδα στο κύπελλο,πέρασε στα πέναλτι από την Νάπολι, κάτι που σαφώς δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, ενώ σημαντική είναι η επιστροφή του Μιλίτο. Το Παλέρμο είναι πολύ καλή ομάδα, με ικανότητες αλλά και χτυπητές αδυναμίες, κυρίως εκτός έδρας.
   ΚΑΛΙΑΡΙ-ΜΠΑΡΙ: Αν δεν θέλουν να έχουν τάσεις αυτοκτονίας, θα καθαρίσουν και μάλιστα εύκολα το υποβιβασμένο ήδη Μπάρι.
   ΜΠΟΛΟΝΙΑ-ΡΟΜΑ: Αξίζουν συγχαρητήρια στην Μπολόνια η οποία πορεύεται με αξιοπρέπεια εν μέσω πολλών οικονομικών προβλημάτων, με τον Ντι Βάιο να την οδηγεί προς την σωτηρία. Από την άλλη, η Ρόμα μετά την μεγάλη νίκη επί της Γιούβε μέσα στο Τορίνο για το κύπελλο, καλείται να αντεπεξέλθει σε μία ακόμα εκτός έδρας αναμέτρηση. Έχει την ομάδα να εκμεταλλευτεί τυχόν απώλεια της Μίλαν, και αυτό πιστεύω ότι θα κάνει, καθώς δεν νομίζω ότι η Μπολόνια με τα τόσα προβλήματα μπορεί να κάνει δύο σερί νίκες στην έδρα της. 
   ΝΑΠΟΛΙ-ΣΑΜΠΤΟΡΙΑ: Μπορεί να αποκλείστηκε από το κύπελλο, αλλά δεν νομίζω να τους πείραξε τόσο πολύ τους Ναπολιτάνους, καθώς ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα ή τουλάχιστον η έξοδος στην μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση. Το λέμε συνέχεια ότι εντός έδρας είναι πολύ δυνατή, ενώ από την άλλη η Σαμπτόρια δείχνει λίγο αδιάφορη, καθώς δεν δείχνει να έχει στόχους πλέον και έχει κάποιες σοβαρές απουσίες.
   ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Πολλά χρόνια είχαμε να δούμε τέτοια Γιούβε, να βολοδέρνει στο γήπεδο, όταν νικάει να ζορίζετε πολύ και όταν χάνει να διασύρεται, ενώ έχω και μία Ουντινέζε που μάλλον αυτήν την εποχή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα κάτι που κάνει τον συγκεκριμένο αγώνα δύσκολο για πρόβλεψη. Πάντως έχω μία αίσθηση ότι η Γιουβέντους θα δείξει χαρακτήρα.








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India