Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Κυπριακό πρωτάθλημα: Ανασκόπηση 16ης αγωνιστικής

Το Κυπριακό πρωτάθλημα άνοιξε τις πύλες και πάλι το τριήμερο 8,9,10 Ιανουαρίου.Αίσθηση έκανε η νίκη της Ανόρθωσης επί του ΑΠΟΕΛ. Πάμε να δούμε με τη σειρά τα ματς που διεξήχθησαν. 
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ 1-1
Τα κενά του Απόλλωνα κόστισαν. Γίνεται λόγος για ενίσχυση αλλά τα οικονομικά προβληματίζουν. Η Άχνα για έβδομη αγωνιστική αήττητη και τέταρτη μακριά από το Δασάκι. Οι Αχνιώτες δεν καίγονται για μεταγραφές...
 
ΔΟΞΑ - ΑΕΚ 1-4
Άλλη μια βαριά ήττα μετά το 3-0 από την ΑΕΛ. Η κατηφόρα του γηπεδούχου τον χρίζει πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Η ΑΕΚ φιγουράρει ανέτα 3η στη βαθμολογία αλλά δεν επαναπαύεται. Σήμερα για το κύπελλο θα ξαναναμετρηθούν οι δύο ομάδες και τα πράγματα μπορεί να μην είναι το ίδιο εύκολα.  
ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ - ΑΠΟΕΛ 2-0
Άργησε αλλά χαμογέλασε η Ανόρθωση. Θέλει να κάνει το come back και προσπαθεί εντόνως να ενισχυθεί. Ο πρωτοπόρος απλά προσπαθεί να μάθει κάτι από αυτό ματς.
ΑΕΠ - ΑΠΟΠ/ΚΙΝΥΡΑΣ 0-0
Απογοήτευση στην Πάφο και ικανοποίηση στην Πέγεια. Ο φιλοξενούμενος κατέβηκε για την ισοπαλία και την πήρε. Αμφότεροι παραμένουν οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.
ΕΝΠ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3
Βαρύ το κλίμα στο Παραλίμνι. Τη ζημία μάλλον θα την πληρώσει ο προπονητής η 10η θέση είναι κατώτερη των προσδοκιών. Ο Ολυμπιακός είναι ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη συνολική συγκομιδή των 22 βαθμών.
ΕΡΜΗΣ - ΑΕΛ 0-0
Τσίμπησε το Χ ο Ερμής αν και αξιώνε δικαίως τη νίκη. Η μάχη για την  παραμονή συνεχίζεται. Η ΑΕΛ μένει ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα και την εως τώρα πορεία του συλλόγου που τρέχει ένα καλό αήττητο σερί. 
OMONOIA - ΑΛΚΗ 2-0
Το ματς αυτό έκλεισε και την αγωνιστική. Χωρίς να πιάσει απόδοση κέρδισε εύκολα και πλησίασε το ΑΠΟΕΛ στους 4β. Η Άλκη ενισχύεται αλλά παραμένει προτελευταία ισοβαθμώντας με τον Έρμή.

Σήμερα η Κύπρος παίζει κύπελλο και δεν βλέπω εκπλήξεις .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India