Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

   Μετά τον μεγάλο θρίαμβο μεσοβδόμαδα, ήρθε μία εμφάνιση η οποία επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά την έλλειψη βάθους στο ρόστερ της ομάδος, καθώς περιμένουμε από τους ίδιους και τους ίδιους να βγάζουν τα κάστανα από την φωτιά. Αν σε αυτά προσθέσουμε τις απουσίες οι οποίες δεν λένε να μας αφήσουν ήσυχους, τότε μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε εμφανίσεις σαν την χθεσινή. Η αλήθεια βεβαίως, είναι ότι και στα νικηφόρα μας αποτελέσματα δεν θαμπώσαμε με την εμφάνιση μας, αλλά αυτό πιστεύω ότι  έχει να κάνει με την γενική κατάσταση του ποδοσφαίρου μας.
   Ένα Ελληνικό ποδόσφαιρο...
το οποίο δεν σου δίνει την δυνατότητα να ξεφύγεις από τα στενά πλαίσια που το έχουν τοποθετήσει ή μάλλον στριμώξει. Σε μία τέτοια δύσκολη εποχή υπάρχει ένα ενδιαφέρον επενδυτικό από το Κατάρ, το οποίο και κρατάει τον κόσμο του ΠΑΟΚ σε αναμένα κάρβουνα, καθώς από την μια δεν του είναι εύκολο να φανταστεί ότι θα μας κάτσει η μπίλια που λέμε, και θα γίνουμε κάτι σαν την Μάντστεστερ σίτυ,και από την άλλη φοβάται ότι τα κέντρα εξουσίας δεν θα αφήσουν την μετάβαση σε μια νέα, για τον ΠΑΟΚ αλλά  και το Ελληνικό ποδόσφαιρο, εποχή. 
   Όποια και να είναι η εξέλιξη, θετική ή αρνητική,  έχουμε μία διοίκηση (δεν θέλω να προσωποποίω ) που απέδειξε, ότι εργάζεται για το καλό και μόνο, της ομάδας. Στην τελική μπορεί κάποιος να είναι αισιόδοξος ή όχι, αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να ανοίξουμε πόρτα στο μέλλον, και με  αυτούς τους ανθρώπους μπορούμε. 
   Φίλοι μου δεν έχει σημασία αν το ποτήρι είναι μισοάδειο ή μισογεμάτο, αλλά αν τελικα έχεις την θέληση να πιείς το νερό.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India