Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Μένει ο αναμορφωτής...

 Στην 5η  θέση του βαθμολογικού πίνακα έχει ανέβει η Ξάνθη διατηρώντας αήττητο 7 αγωνιστικών, με τρεις ισοπαλίες και τέσσερις νίκες.
 Η πορεία αυτή έκανε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Χρήστο Πανόπουλο να δηλώσει:  “Προπονητής της SKODA ΞΑΝΘΗ, που θα έχει την πλήρη στήριξή μου σε όλα τα στραβά που θα έχουμε, θα είναι ο κος Νίκος Παπαδόπουλος”. Το αφεντικό στο παρελθόν έχει δείξει ότι τους προπονητές τους αλλάζει πιο συχνά από τα πουκάμισα, αλλά με τόσο καλά αποτελέσματα θα ήταν παράλογο να μην δοθεί η ανάλογη πίστωση στον νέο προπονητή.
 Ο 41χρονος πλέον προπονητής είχε μια αξιόλογη καριέρα... ως ποδοσφαιριστής και με αυτή την ιδιότητα συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την ομάδα της Ξάνθης πριν από 6 χρόνια.  O Νίκος Παπαδόπουλος έπαιξε για 10 χρόνια στον ΟΦΗ και περίπου μια 5ετία στον ΑΡΗ, ενώ πέρασε από Εργοτέλη και Καλαμαριά.
 Ο νέος τεχνικός με τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα έχει αλλάξει την ψυχολογία της ομάδας, παίζοντας για τη νίκη τόσο εντός όσο και εκτός. Όταν παίζεις για τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια δεν χάνεις και εύκολα…
 Ο πρώτος γύρος τελείωσε και η ομάδα της Ξάνθης βρίσκετε σε πορεία play off…

Θραύση κάνουν οι νέοι προπονητές…  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India