Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Άγιε Βασίλη...είσαι μεγάλη λέρα.

Καλή εβδομάδα μάγκες. Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, στο φινάλε του 1ου γύρου αποφάσισε ο χοντρός κυριούλης με το παχύ μούσι και την κόκκινη στολή να μας αλλάξει την μόδα. Είμαι ομολογουμένως σε σύγχυση και δεν ξέρω από που να τα πιάσω. Αποφάσισα, θα ξεκινήσω από την αρχή και θα τελειώσω στο τέλος!
Στο +5 ο Ολυμπιακός, ο Βαλβέρδε δήλωσε ότι οι βαθμοί μετράνε και οι ερυθρόλευκοι νίκησαν 0-1 μέσα στο ΑΕΛ FC ARENA. Ο Σπάθας βέβαια δεν καταλόγισε καραμπινάτο πέναλντι εις βάρος των Πειραιωτών και η βυσσινί ΠΑΕ του τα έχωσε με μια ανακοίνωση. You don't remember Spathas? I'll never forget...λένε τα Παοκια έτσι για να κολλήσω και την τραγουδάρα του θεού Malmsteen...


Όλος ο ΠΑΟ...τρέχει. Θυμίζει κάτι από τα videoclip του Sakis. Τρέχουν οι παίχτες στον αγωνιστικό χώρο (λέμε τώρα), τρέχει ο προπονητής να σωθεί, τρέχει ο Πατέρας και ο Βγενό προς την έξοδο (στο καλό παλικάρια) τρέχουν και οι οπαδοί για να ξεσπάσουν σε κανένα από δαύτους! "Το μόνο που θέλω είναι...να τους δω τρεχούν" είπαν σαν τους Terror X Crew και έκαναν ντου. Ο ΜΟΝΟΣ μάγκας που δεν έτρεξε είναι αυτός που κάνει σωστά την δουλειά του και αξίζει να φορά την πράσινη φανέλα... ο Cisse.

Οι ευρωπαίοι ΑΕΚ, ΑΡΗΣ, ΠΑΟΚ ρούφηξαν από ένα 2μπαλο έκαστος από ΗΡΑ, Ξάνθη, Κέρκυρα αντίστοιχα και εσυ βγες και πες οτι μπορούμε τα 2 καρπούζια στην αμασχάλη και ας μην είναι η εποχή τους. Το είπε ο Σιφάκης "τα 30 είναι πολλά παιχνίδια". Περιμένουν τον 2ο γύρο που έχει λιγότερα ματς συνολικά για να συγκεντρωθούν στην Ζuper league και να ρεφάρουν. Εγώ πάντως τον Χιμένεθ τον γουστάρω και όσο διαβάζω τις δηλώσεις του ...τόσο τον πιστεύω! Ο Ισπανός έχει στόφα! 

Βρε τον Εργοτέλη και την Ξάνθη...καλώς τα παιδιά! Ανεβασμένοι! Λευκάδια, ο Πανιώνιος με την Τρίπολη και φρέναρε λίγο η Καβάλα με τον σαφώς βελτιωμένο Ατρόμητο. 

Αντε να δούμε και τι μεταγραφές θα γίνουν! Ποια παιχτούρα εξωγήινη θα φέρει ο ερυθρόλευκος Αι- Bill στην ομαδάρα σου? Δε μου λες κάλτσα στο τζάκι έβαλες?

Άντε βρε.... merry crisis and a happy new fear!  

ΥΓ: Αυτός ο Μήτρογλου που θα πάει τελικά? Τσουρέκια μας τα κάνατε! Μια Άρη, μια Λάρισα, μια Πανσερραϊκό...!
ΥΓ2: Τα μουσάτα παλουκάδια πλακώθηκαν στη συνέλευση της Παρασκευής! Μαρινάκης και Mπέος VS Πατέρας. Πολλά κυβικά μάγκες λέμε! Την άλλη φορά να πάρετε και τα μαχαίρια σας μαζι.    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India