Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Ο κύβος ερρίφθη...οψόμεθα!

Στον απόηχο της μεγάλη νίκης στην Μαδρίτη και της δύσκολης επικράτησης επί του Αστέρα Τρίπολης, ο Άρης προσπαθεί να κάνει την αγωνιστική του αυτοπεραίωση. Όλη η διαδικασία διεξάγεται υπό τις οδηγίες του Κούπερ που φαίνεται πιο ηγετικός και πιο αμείλικτος από ποτέ. Τα ψέματα τελείωσαν, οι χάρες εξαντλήθηκαν, οι δικαιολογίες σώθηκαν. Η εντύπωση που είχε δοθεί ήταν οτι ο Κούπερ έτεινε χείρα φιλίας στους "άτακτους" παίχτες και τους προστάτευε από την μήνη της διοίκησης στα τυχόν παραπτώματα τους, φαίνεται να αλλάζει...


Πρώτο θύμα ο Τονι Κάλβο. Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής νέων της Ισπανίας, το μεγάλο ταλέντο της Μπαρτσελόνα Β εδώ και μια εβδομάδα θεωρείται εκτός ομάδας και προπονείται μόνος του. Η φετινή του χρονιά μάλλον απογοητευτική χαρακτηρίζεται με την κακή αγωνιστική παρουσία, τους τραυματισμούς, την έντονη εξωγηπεδική ζωή και τα οικογενειακά προβλήματα, να μονοπωλούν. Πήρε άδειες, πήρε ευκαιρίες, του σταθήκανε! Δεν χάνει μόνο Άρης σε αύτη την ιστορία, χάνει και ο ίδιος ο παίχτης. Ομάδα θα βρει (κάτι ακούγεται για την Ομόνοια Λευκωσίας), όμως την καριέρα που φανταζόταν δύσκολα θα κάνει, εκτός αν αλλάξει μυαλά. Αυτός ο παίχτης αδίκησε τον ευατό του!

Δεύτερο θύμα ο Φαμπιάνο. Τέλος και αυτός μετά από 38΄αγωνιστικής παρουσίας και μισή σεζόν στο σύλλογο. Δεν φάνηκε οτι μπορεί να προσφέρει λύση στην επιθετική αφλογιστία των κιτρίνων και έτσι η περιπέτεια του τερματίστηκε.

Το τρίτο θύμα, όπως διαβάζω, θα είναι ο Ναφτί. Δεν επιβεβαιώνεται προς το παρόν. Έχοντας παρατηρηθεί από την διοίκηση (δεν δηλώθηκε στο europa) και έχοντας λάβει άφεση αμαρτιών από τον ίδιο τον Κούπερ παραμένει στην ομάδα με την πίστη οτι θα δικαιώσει τις προσδοκίες και θα συστρατευθεί με σοβαρότητα στους αρειανούς στόχους. Η ειδησιογραφία λέει πως μετράει μέρες. Στα ραδιόφωνα της πόλης πάντως, γίνεται λόγος ήδη (φήμες) για συμφωνία του με τον ΠΑΟΚ. Προσωπικά διατηρώ επιφυλάξεις για το θέμα του Γαλλοτυνήσιου λόγω συμβολαίου. 

Κανείς δεν γελάει κανέναν, πλέον. 

Το συμπέρασμα που προκύπτει αυτομάτως είναι οτι ο Άρης, μεταγραφικά, θα κινηθεί αντίστοιχα. Προφανώς δηλαδή, γιατι κανείς δεν ξέρει, σε 1-2 εβδομάδες ο Κούπερ θα καταθέσει σχετική έκθεση. Το άλλο συμπέρασμα που εξάγεται είναι οτι ο Κούπερ με τις κινήσεις και τις πρωτοβουλίες που χαράζει, δείχνει οτι έχει πλάνο. Δείχνει οτι σχεδιάζει το μέλλον του Άρη και αυτό χαρίζει μια νότα αισιοδοξίας αναφορικά με την παραμονή του.

Τέλος, το παιχνίδι με τον Βόλο έχει ιδιαίτερη σημασία αλλά η αναμέτρηση με την Ροζενμποργκ είναι αυτή που χαρακτηρίζεται άκρως κομβική. Η περίπτωση πρόκρισης πέρα από δόξα θα αποφέρει και πολλά κέρδη στην ΠΑΕ, με τον οικονομικό προγραμματισμό να αναβαθμίζεται. 

Κοντός ψαλμός... αλληλούια.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India