Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Το νίκησε το θηρίο

Τυχερός ο Παναθηναϊκός απόψε, κέρδισε τον Πανσερραϊκό, αλλά το θέμα βρίσκεται αλλού...

Πόσο μπορεί να συνεχιστεί αυτή η αγωνιστική εικόνα; Η ομάδα είναι αδούλευτη, με τους παίκτες να δείχνουν λες και χτες βρέθηκαν για πρώτη φορά μαζί.

Ο Παναθηναϊκός απόψε κέρδισε χάρη στο γνωστό σύστημα του τελευταίου μήνα, Χριστοδουλόπουλος, Σισέ και γκολ! Αν όμως είχε απέναντι του κάποιο αντίπαλο που πίστευε περισσότερο στη νίκη και όχι το νεοφώτιστο Πανσερραϊκό, σίγουρα τώρα θα γράφαμε για έκπληξη. Ο καινούργιος προπονητής δεν δίστασε να βάλει μέσα τον «αγνοούμενο» Σειταρίδη, το «κακό παιδί» Γκοβού και το Νίνη που επέστρεψε από τραυματισμό. Σίγουρα αυτή η τριάδα...
 επηρέασε κάπως την εικόνα του παιχνιδιού των πρασίνων, αλλά και πάλι οι Πρωταθλητές δεν δικαιούνται να παρουσιάζουν τέτοια θέαμα. Στο τέλος του πρώτου μέρους ειδικά, ο Παναθηναϊκός έκανε τον Πανσερραϊκό να μοιάζει με Μπαρτσελόνα, αφού οι Σερραίοι πίεσαν τους πράσινους και χάσανε αρκετές ευκαιρίες.
Επόμενο παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό, μεσοβδόμαδα εκτός με την Κοπεγχάγη και επειδή το έχουμε δει και άλλες φορές το «αλλοπρόσαλλο έργο», τολμήστε να ποντάρετε στο διπλό! Γιατί αυτή η ομάδα θα μας τρελάνει όλους!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India