Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Κέρκυρα, το νησί των Φαιάκων.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Κέρκυρας αποτελεί ο Μπάμπης Τεννές όπως ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ΠΑΕ Κέρκυρα. Η διοίκηση των "Φαιάκων" κατέληξε στον Μπάντοβιτς ως την πιο ενδεδειγμένη λύση για να αντιστραφεί τον αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα των τελευταίο καιρό, μετά τα απανωτά αρνητικά αποτελέσματα. Ποια αρνητικά αποτελέσματα ρωτάω εγώ, την ήττα από τον Παναθηναϊκό?

Ας δούμε τα στατιστικά της ομάδας για να καταλάβουμε...
 Να σημειώσω όμως πρώτα πως η Κέρκυρα μέχρι την 10η αγωνιστική (το 1/3 του πρωταθλήματος δηλαδή) αγωνιζόνταν εντός εδρας στο Πανπελλοπονησιακό στάδιο των Πατρών! Με λίγα λόγια ήταν εκτός και στα εντός και αυτό βαραίνει την διοίκηση και όχι τον προπονητή. Σε 12 αγώνες οι Φαίακες συγκέντρωσαν 13β με 3 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες, με 11:14 γκολ. Είναι πρώτη στα σουτ/γκολ και πρώτη στις αποκρούσεις στην κατηγορία. Εντάξει δεν βρίσκεται σε φόρμα στα τελευταία ματς αφού είναι 4η από το τέλος αλλά αυτό δεν είναι το ζητούμενο. Αν προσέξει κανείς τα ημίχρονα η Κέρκυρα βρίσκεται στην 2η θέση με 20β και 5 νίκες, 5 ισοπαλίες και η μόνο 2 ήττες, 6:3 γκολ!!!! Πρώτος είναι ο Ολυμπιακός με 30β. Άρα δουλεία γίνεται, απλώς δεν υπάρχει διάρκεια. Δεν κατάλαβα γιατί ο Τεννές έπρεπε να φύγει.

Ίσως η διοίκηση να ήθελε να τονώσει την ομάδα ενοψη Πανιωνίου και Εργοτελή εκτός που είναι και οι βασικοί αντίπαλοι στην μάχη για την παραμονή και ΠΑΟΚ εντός ωστε να κλείσει τον πρώτο γύρο με ανοδική τροχιά. Όπως και να έχει ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India