Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΕΠΙΛΟΓΗ ΗΜΕΡΑΣ: ANYTIME LUKAKU

   Καλησπέρα από την χιονισμένη Θεσσαλονίκη.
   Πρώτη επιλογή από την σημερινή ημέρα έρχεται από την Γερμανία και το over στον αγώνα της ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ με την ΑΘΛΕΤΙΚΟ, καθώς η ανάγκη που έχει η Αθλέτικο για θετικό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τους Γερμανούς, όπου δεν παρατάνε κανένα ματς, πιστεύω ότι θα ανοίξουν τον αγώνα.Δεύτερη επιλογή...
από τον ίδιο αγώνα είναι το anytime Φορλάν.
   Ακόμα ένα over που θα προτιμήσω, είναι στον αγώνα της ΛΙΛ με την ΓΑΝΔΗ, μια και πιστεύω ότι οι φιλοξενούμενοι μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι,και γιατί νομίζω ότι την προσπάθεια για την πρόκριση δεν θα την στηρίξουν μόνο στην άμυνα, αλλά θα κυνηγήσουν το γκολ.
   Αμέσως μετά θα πάω στο Βέλγιο, και στην αναμέτρηση ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΧΑΙΝΤΟΥΚ, όπου θα πάω με τον άσσο, το over και το anytime Λουκάκου.Θεωρώ ότι οι Βέλγοι είναι πολύ ανώτεροι,έχουν κίνητρο (τουλάχιστον μέχρι την έναρξη του αγώνα ) και την τελευταία αγωνιστική θέλουν να προσφέρουν σκορ και θέαμα στους οπαδούς τους.
   Τώρα θα πάω στην Γερμανία,και το over στον αγώνα της ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗΣ  με την ΟΝΤΕΝΣΕ, έτσι απλά για την χαρά του παιχνιδιού.
   Θα κλείσω με δύο ισοπαλίες, στους αγώνες,  ΑΕΚ-ΖΕΝΙΤ και ΓΙΟΥΒΕ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ.Σ, καθώς στον πρώτο αγώνα έτσι ισοσκελίζεται η διαφορά κλάσης που έχουν οι δύο ομάδες (με την ΖΕΝΙΤ να είναι παντελώς αδιάφορη και με πολλές αλλαγές ), και στον δεύτερο νομίζω ότι θα γίνει μεγάλη αγγαρία, αλλά για το γόητρο και μόνο, δεν θέλει κανείς να χάσει (αμφιβάλω αν θέλει κανείς και να κερδίσει ).
   Αυτά και καλή επιτυχία σε όλους.

ANYTIME LUKAKU
ANYTIME FORLAN
JUVENTUS-MANCHESTER.C   X
BAYER LEVERKUSEN-ATLETICO MADRID OVER
LIL-AA GENT           OVER
AEK-ZENIT           X
ANDERLECHT-HAJDUK       1
ANDERLECHT-HAJDUK       OVER
STUTTGART-OB ODENSE   OVER

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India