Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2010

Κυπριακό πρωτάθλημα: 15η αγωνιστική.

Καλά Χριστούγεννα θα κάνει το ΑΠΟΕΛ αφού νίκησε με 2-1 την σωστά στημένη Ένωση (ΕΝΠ) και ξέφυγε με 7β από την 2η Ομόνοια. Ρεπό για τους γαλαζοκίτρινους από τον Γιοβάνοβιτς ενώ στην Ένωση η ήττα δεν φαίνεται να τους κατέβαλε ηθικά θεωρώντας την ως ήττα εντός προγραμματισμού.

Η Ομόνοια έφερε λευκή ισοπαλία με τον Εθνικό στο Δασάκι και έμεινε πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος. Μάλιστα είναι η 3η φορά που δεν κερδίζει και τείνει να γίνει παράδοση...


Η ΑΕΛ έριξε 3αρα στη Δόξα έπιασε 5άδα και βύθισε τον αντίπαλο στην επικίνδυνη ζώνη.
Ο συγκάτοικος της ΑΕΛ στην 4η θέση Απόλλων έμεινε στο 2-2 με την 3η του πρωταθλήματος ΑΕΚ διατηρώντας έτσι τις αναμεταξύ τους διαφορές. Και οι δύο ομάδες μείναν ευχαριστημένες με το αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Ερμή με 3-2 και τον έστειλε τρίτο από το τέλος μια ανάσα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού ενώ η Ανόρθωση για ακόμη μία φορά απογοήτευσε χάνοντας 3-1 απο τον ΑΠΟΠ στην Πέγεια και αύξησε σε 9 τις αγωνιστικές χωρίς νίκη. 

Σήμερα ολοκληρώνεται η αγωνιστική με την αναμέτρηση Αλκη - ΑΕΠ. Με 15β ο γηπεδούχος θέλει τη νίκη για να ανασάνει ενώ ο φιλοξενούμενος ως ουραγός ψάχνει σωτηρία παίζοντας τα όλα για όλα.     

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India