Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Super league: 9η αγωνιστική- 1η πράξη

17:15 Αστέρας Τρίπολης - Πανσερραϊκός
Η Τρίπολη έρχεται από εκτός έδρας νίκη επί της Κέρκυρας στην Πάτρα. Ενώ η ψυχολογία θα έπρεπε να είναι στο ζενιθ ο Βλάχος κάνει δηλώσεις και λέει οτι δεν περνάει καλά στην Τρίπολη. Γιατί άραγε? Οι ωραίοι Σερραίοι ταξιδεύουν με σημαντικές απουσίες για κάτι καλό και στις αποσκευές τους έχουν τη νίκη εντός επι των Καβαλιωτών. Ευκαιρία να κάνει την πρώτη νίκη στην έδρα του ο Αστέρας που δείχνει να σέβεται τους λέοντες.   


17:15 Ξάνθη - Ηρακλής
Ωραίο ματς. Η Ξάνθη θέλει τη νίκη διακαώς. Είναι στον πάτο της βαθμολογίας...
 και έρχεται από βαριά ήττα στη Λάρισα. Τα αμυντικά προβλήματα παραμένουν ενώ και η επίθεση αποτελεί πρόβλημα για τον Παράσχο. Για Ηρακλή θα διαβάσετε από τον sakisira. Πάντως το γκολ δεν το έχουν και οι δύο.
19:30 Ολυμπιακός - Πανιώνιος
Οι φιλοξενούμενοι με τον Μαντζιο πάλι στον πάγκο θα κατέβουν με συνταγή ΑΕΚ στον Πειραιά. Θα είναι η μάχη τον αδερφών Ριέρα. Δεν νομίζω πάντως να υπάρξει έκπληξη αντιθέτως, μπορεί ο ΟΣΦΠ να ξεσπάσει μετά το ντέρμπι.


19:30 Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα
Κομπλέ ο Βόλος και μικρές απώλειες (Ιωάννου εκτός) για τους Φαίακες που έχουν καλή παράδοση στα αναμεταξύ τους ματς. Ο Τσιώλης θέλει 20β στο τέλος του 1ου γύρου και ο Τεννές θέλει να αφήσει πίσω του την ήττα από την Τρίπολη. Οι 2 αυτές ομάδες αν πιάσουν απόδοση είναι ικανές για νίκη. Ανοιχτό το ματς με την ισοπαλία να μην πληρώνει πολλά. 9 γκολ ο Βόλος ως τώρα και την καλύτερη αναλογία γκολ/σουτ στη λίγκα, η Κέρκυρα.  

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India