Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Super league: 10 αγωνιστική- 2η πράξη

17:15 Αστέρας Τρίπολης - Καβάλα
Δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εντός έδρας για τους Αρκάδες που μετά την ανέλπιστη ήττα από τους Σερραίους, θέλουν τη νίκη διακαώς.Εκτός αποστολής από τον Βλάχο έμειναν οι Σωκράτης Φυτανίδης και Τάσος Μπακασέτας. Οι Καβαλιώτες χωρίς ιδιαίτερες απουσίες και μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ αναζητούν με αξιώσεις το εκτός έδρας 3-ποντο. Για περισσότερα Καβαλιώτικα διάβασε εδώ. Κοινός παρονομαστής των 2, ο Πανσερραϊκός που τους κέρδισε αμφότερους. Επειδή η αγωνιστική ήταν από άλλο πλανήτη εώς τώρα, μια ισοπαλία θα διατηρήσει τις ισορροπίες. 



19:30 Πανσερραϊκός - Ολυμπιακός Βόλου

Το ματς είναι από άλλη κατηγορία και ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά. Τα λιοντάρια ανέβηκαν αρκετά στη βαθμολογία έχουν την παράδοση με το μέρους τους και τον Αμπουμπακαρί, μάχιμο. Ο Τσίωλης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα έχει πίστη στην ομάδα του και ανηφορίζει στις Σέρρες έχοντας στο πλευρό του και τους φιλάθλους του Βόλου. Το Χ και εδώ θα τους άφηνε όλους ευχαριστημένους. 

19:30 Ηρακλής - Άρης
Τοπικό ντέρμπι. Ο Ηρακλής είναι κομπλέ και για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε εδώ. Στον Άρη, ο Κόκε, ο Τσεσνάουκις και ο Γκιάρο θα είναι εκτός ενώ αμφίβολος παραμένει ο Χαβίτο. Καλά τα νέα για την επίθεση των κιτρίνων με τον Κούπερ να υπολογίζει τον Τζέζαρεκ. Έχουμε πει οτι τα ντέρμπι στην Θεσσαλονίκη ξεπερνιούνται δύσκολα. Όποιος από τους δύο χάσει θα βιώσει δύσκολες στιγμές. Το ματς θα είναι κλειστό με τις δύο ομάδες να παίζουν αμυντικά αφού επιθετικά δεν έχουν και ιδιαίτερο ταλέντο. To under πάει σύννεφο. Νο bet.     



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India