Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Super league: 10η αγωνιστική-1η πράξη

15:00 Πανιώνιος - Ατρόμητος
Με το δεξί χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θέλει να ξεκινήσει ο καινούργιος Παράσχος στη Νεα Σμύρνη. Από την άλλη ο Δώνης προσπαθεί να τονώσει το ηθικό της ομάδος του επιθυμώντας μία νέα αρχή αλλά τα προβλήματα παραμένουν και εκτός πλάνων βρίσκονται οι Βινιάλ, Σαμπού, Σαρμιέντο και Αναστασάκος. Πιστεύω στις πρεμιέρες (αν και η Ξάνθη δεν δικαίωσε) και θα υποστηρίξω την νίκη του γηπεδούχου με την ισοπαλία να μην αποτελεί έκπληξη.   



17:15 Εργοτέλης - Ολυμπιακός
Δεν έχω να πω πολλά για το ματς. Χωρίς τους τραυματίες Αλεξόπουλο, Τζούνιορ..
 και Ρομάνο θα υποδεχτεί ο Εργοτέλης τον Ολυμπιακό που θέλει κάτι από το ματς αλλά δεν νομίζω να το πάρει. Νίκη για τον φιλοξενούμενο.


17:15 Κέρκυρα - Ξάνθη
Τι έμαθα, η Κέρκυρα θα αγωνιστεί στην φυσική της έδρα? Θα επιστρέψουν και οι τραυματίες Ιωάννου, Παρασκευαϊδης και Λαμπρόπουλος? Πολύ ευχάριστα τα νέα για τον Τεννέ. Ο Νίκος Παπαδόπουλος από την άλλη βλέπει τις δυσκολίες της αναμέτρησης, βλέπει την αγωνιστική του κατάσταση, βλέπει τους τραυματίες ( Γκσπούρνινγκ, Μπούγκα, Σταθάκης, Στιούαρτ, Μπεκαμέγκα) και προσπαθεί να κρατήσει συγκεντρωμένη την ομάδα στο ματς. Νίκη για τον γηπεδούχο.


19:30 Παναθηναϊκός - Λάρισα
Λίγα πράγματα και σε αυτό το ματς. Αμπουχατζίρα, Ταυλαρίδης, Μπλάζεκ και ο τιμωρημένος Νταμπίζας είναι εκτός πλάνων και το πρόβλημα στην άμυνα των Βυσσινί είναι σοβαρό. Η ομάδα βρίσκει ρυθμό σιγά-σιγά αλλά ο ΠΑΟ δεν έχει την πολυτέλεια για χάσιμο βαθμών. Νίκη των πράσινων.

19:30 ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Για το ματς αυτό θα διαβάσετε εδώ .


Καλή επιτυχία σε όλους και ας μας την σπάνε για ακόμη μία φορά οι εκλογές.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Hot Sonakshi Sinha, Car Price in India